Kohtalokas vuokralainen (Pacific Hights (1990)) (DVD)
search
  • Kohtalokas vuokralainen (Pacific Hights (1990)) (DVD)

Kohtalokas vuokralainen (Pacific Hights (1990)) (DVD)

€9.95
Tax included
Quantity
On Stock

New DVD. Running time: 1 h 38 min. Age rating: 16
Subtitles: finnish,swedish

Hän oli hurmaava, rikas ja matkusti paljon. Carter Hayes vaikutti täydelliseltä vuokralaiselta Patty Palmerin ja Drake Goodmanin uuteen, suureen unelmataloon San Franciscon kalliilla alueella – mutta ulkonäkö saattaa pettää… Ensin he hämmästyvät. Sitten huolestuvat. Ja kun koko totuus paljastuu Pattylle ja Drakelle, he pelkäävät kuollakseen – sillä Carter on julma psykopaatti, jolla ei ole aikomustakaan muuttaa pois!

Jos pidit sellaisista jännityselokuvista kuin Basic Instinct ja Vaarallinen suhde, tyrmistyt nähdessäsi miten Michael Keaton (Jackie Brown) muuttuu kohtalokkaaksi vuokralaiseksi. Kauhu hiipii sisään takaovesta yhdessä luotettavan vuokralaisen kanssa, ja ennen pitkää olet yhdessä Oscar®-ehdokas Melanie Griffithin (Working Girl) ja Matthew Modinen (Full Metal Jacket) kanssa keskellä pahinta painajaistasi. Legendaarinen Oscar® -voittaja John Schlesinger (Keskiyön cowboy, Maratoonari) on luonut todellisen jännityselokuvaklassikon!

Director: John Schlesinger

Actors: Michael Keaton,Melanie Griffith,Matthew Modine,Dan Hedaya,Guy Boyd,Tippi Hedren,Laurie Metcalf,Mako,Sheila McCarthy,Dorian Harewood,Carl Lumbly,Jerry Hardin,James Staley,Luca Bercovici,Nobu McCarthy

P62024U

Specific References

ean13
6420201170755
New