Kingdom of Heaven/ Mr. & Mrs. Smith (2 DVD)
search
  • Kingdom of Heaven/ Mr. & Mrs. Smith (2 DVD)

Kingdom of Heaven/ Mr. & Mrs. Smith (2 DVD)

€5.90
Tax included
Quantity
On Stock

Used DVD. Running time: 4 h 14 min. Age rating: exempt
Subtitles: finnish,swedish

Kingdom of Heaven
Elokuvan Gladiator ohjaaja - modernin, eeppisen suurelokuvan mestari Ridley Scott tarjoilee väkevän seikkailutarinan täynnä rohkeutta ja intohimoa. Keskiaikaisen Jerusalemin loiston ja poliittisen juonittelun näyttämölle saapuu Orlando Bloomin esittämä Balian, ranskalainen nuorukainen, joka kaiken menetettyään löytää kunniaa ja pelastuksen urheasta tehtävästään. Murskakertoimista piittaamatta Balian taistelee valtavia voimia vastaan pelastaakseen kansansa ja täyttääkseen kohtalonsa todellisena ritarina.

Mr. & Mrs. Smith
Brad Pitt ja Angelina Jolie hehkuvat kihisevän kuumassa toimintakomediassa elokuvan Medusan isku ohjaajalta. Viiden (tai kuuden) vuoden autuaan arkisen avioliittovuoden jälkeen esikaupungin peruspariskunnan John ja Jane Smithin (Pitt ja Jolie) välillä on Grand Canyonin mentävä aukko - kunnes totuus näkee päivänvalon! Toisistaan tietämättä he ovat kilpailevien tahojen palkkalistojen kärjessä keikkuvia kylmänviileän kuolettavia palkkamurhaajia. Ja kun käy vielä ilmi, että he ovat toistensa seuraavat kohteet, kaksoiselämien törmäyskurssin seuraukset ovat hauska ja räjähdysherkkä sekoitus hersyvää komediaa, tukahdutettua intohimoa, non-stop toimintaa ja huipputeknistä asearsenaalia, jotka antavat aivan uuden merkityksen lauseelle ”kunnes kuolema meidät erottaa”!

Directors: Ridley Scott,Doug Liman

Actors: Angelina Jolie,Brad Pitt,Liam Neeson,David Thewlis,Vince Vaughn,Keith David,Kevin McKidd,Eriq Ebouaney,Orlando Bloom,Michael Sheen,Jennifer Morrison,Perrey Reeves,Kerry Washington,Marton Csokas,Philip Glenister,Michelle Monaghan,Nikolaj Coster-Waldau,Martin Hancock,Nathalie Cox,Jouko Ahola,Bronson Webb,Steven Robertson,Alexander Siddig,Adam Brody,Stephanie March,Chris Weitz,Rachael Huntley,Theresa Barrera,Melanie Tolbert,Jerry T. Adams

P73299K

Specific References

ean13
6438044124255
Used