Villi Vaellus (Wild (2014)) (Blu-ray)
search
  • Villi Vaellus (Wild (2014)) (Blu-ray)
  • Villi Vaellus (Wild (2014)) (Blu-ray)

Villi Vaellus (Wild (2014)) (Blu-ray)

€14.90
Tax included
Quantity
On Stock

Used Blu-ray. Running time: 1 h 55 min. Age rating: 16
Subtitles: finnish,swedish


Dallas Buyers Club -ohjaaja Jean-Marc Vallee tuo valkokankaille vahvan kasvutarinan, joka perustuu menestyskirjaan ja kirjailija Cheryl Strayedin omakohtaisiin kokemuksiin. Elokuvan pääosissa nähdään Oscar-voittaja Reese Witherspoon (Walk The Line) ja elokuvan käsikirjoituksesta vastaa Oscar-ehdokas Nick Hornby (An Education).

Vuosien levottomuus, huumeriippuvuus ja avioliiton hajoaminen ajavat Cherylin (Witherspoon) tekemään hetken mielijohteesta yllättävän päätöksen: hän päättää lähteä kävelemään Meksikon rajalta Kanadan rajalle ulottuvaa Pacific Crest Trail -vaellusreittiä sadan päivän ajan seuranaan vain jättimäinen rinkka. Cheryl on menettänyt äitinsä nuorena, joilloin myös vahvat perhesiteet katkesivat ja hän jäi ajelehtimaan tyhjän päälle. Mielessään vahvat muistot äidistään ja ilman minkäänlaista vaelluskokemusta, hän tekee elämänsä merkittävimmän matkan. Kuvitelmat sielukkaasta itsensä etsimisestä ja meditatiivisista iltahetkistä vaihtuvat lihaskipuun, hiertymiin ja kovaan fyysiseen väsymykseen, mutta kehon vahvistuessa myös mieli vahvistuu. Hän ei jää rypemään menneeseen vaan suuntaa päättäväisesti eteenpäin, askel askeleelta.

Director: Jean-Marc Vallée

Actors: Reese Witherspoon,Laura Dern,Brian Van Holt,Cliff De Young,Gaby Hoffmann,Thomas Sadoski,Michiel Huisman,Kevin Rankin,Nick Eversman,W Earl Brown,Keene McRae,Mo McRae,Will Cuddy,Leigh Parker,Ray Buckley,Cheryl Strayed

P83011K

Specific References

ean13
7340112719715
Used