Armi elää! (2015) (Blu-ray)
search
  • Armi elää! (2015) (Blu-ray)
  • Armi elää! (2015) (Blu-ray)

Armi elää! (2015) (Blu-ray)

€13.95
Tax included
Quantity
On Stock

New Blu-ray. Age rating: 7
Subtitles: finnish,english,swedish


Jörn Donnerin ohjaama fiktiivinen elokuva Armi elää! on tarina yhdestä Suomen kaikkien aikojen tunnetuimmasta yritysjohtajasta. Se kertoo naisesta, joka loi Marimekon sekä sen puhdaslinjaisen tyylin, jota on opittu pitämään modernin suomalaisen muotoilun synonyymina. Niin johtajana kuin yksityishenkilönäkin Armi Ratia oli rohkea ja rajaton, kohtuuton ja kaikkensa antava.

Armin tarina kerrotaan teatteriseurueen kautta, joka valmistelee näytelmää Armista. Armia näyttelevän Marian (Minna Haapkylä) johdolla he kysyvät uudestaan ja uudestaan, kuka tämä merkillinen nainen todella on? Näytelmä keskittyy Armin elämässä vuosiin 1949-68, jolloin Armi perustaa Marimekon, johdattaa sen kansainväliseen menestykseen ja lopulta joutuu puntaroimaan omaa suhdettaan yritykseen: tarvitseeko Marimekko Armia, vai Armi Marimekkoa- Harjoitusprosessin aikana Maria-näyttelijä kamppailee Armin ristiriitaisuuksien välillä ja etsii totuutta ja kokonaista ihmistä legendan takaa.

Director: Jörn Donner

Actors: Minna Haapkylä,Rea Mauranen,Tiina Lymi,Pekka Strang,Laura Birn,Jukka Puotila,Outi Mäenpää,Ona Kamu,Hannu-Pekka Björkman,Anna Paavilainen,Joanna Haartti,Robert Enckell,Antti Holma,Jakob Öhrman,Eero Ritala

P86228U

Specific References

ean13
6438194701436
New