V niin kuin verikosto (V for Vendetta (2005)) (DVD)
search
  • V niin kuin verikosto (V for Vendetta (2005)) (DVD)

V niin kuin verikosto (V for Vendetta (2005)) (DVD)

€4.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 2 h 8 min. Age rating: 16
Subtitles: finnish,swedish

Kuka on tämä mies, joka kätkee arpeutuneet kasvonsa naamion taakse? Sankari vai mielipuoli? Vapauttaja vai sortaja? Kuka V on - ja kuka liittyy V:n rohkeaan juoneen kansakuntaa dominoivan totalitaarisen hallituksen kukistamiseksi?

Matrix TM -trilogian luojien elokuva V niin kuin verikosto on vangitseva ja ehdoton tulevaisuusvisio, joka perustuu vaikuttavan kumoukselliseen sarjakuvakirjaan. Natalie Portman esittää Eveyä, tavallista töissä käyvää naista, jonka täytyy päättää, onko hänen sankarinsa juuri se uhka, jota vastaan sankari itse taistelee. Hugo Weaving esittää V:tä - urheaa, karismaattista vapaustaistelijaa, jota ajaa vimma kostaa hänet vammauttaneille. Ja Stephen Rea näyttelee poliisia, joka johtaa epätoivoista yritystä napata V ennen kuin tämä saa aikaan vallankumouksen. Panokset nousevat. Jännitys tiivistyy. Toiminta räjähtää. Kenen puolella sinä olet? V:n maailmassa ei ole ”jotain siltä väliltä”.

Director: James McTeigue

Actors: Natalie Portman,John Hurt,Hugo Weaving,Stephen Fry,Stephen Rea,John Standing,Ben Miles,Rupert Graves,Natasha Wightman,Eddie Marsan,Tim Pigott-Smith,Roger Allam,Emma Field-Rayner,Sinéad Cusack,Clive Ashborn

P898K

Specific References

ean13
7321944736606
Used