Superman Returns (Special Edition) (2 DVD)
search
  • Superman Returns (Special Edition) (2 DVD)

Superman Returns (Special Edition) (2 DVD)

€5.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 2 h 27 min. Age rating: 12
Subtitles: finnish,swedish

HÄN ON PALANNUT. Meidän vuosituhantemme sankari. Eikä hetkeäkään liian aikaisin, koska niiden viiden vuoden aikana (aika, joka tuntuu elokuvafaneista paljon pitemmältä) kun Teräsmies etsi varsinaista kotiplaneettaansa, asiat muuttuivat hänen uudella kotiplaneetallaan. Elämä on jatkunut ilman häntäkin. Lois Lanella on nyt poika, sulhanen ja Pulitzerpalkinto kolumnista, jossa hän perustelee, ettei maailma tarvitse Teräsmiestä. Ja Lex Luthorilla on suunnitelma, joka voi tuhota miljoonia - ei, vaan miljardeja - ihmishenkiä.

Elokuvantekijä Bryan Singer (X-Men, X-Men 2) tarjoaa maailmalle sen kaipaaman Teräsmiehen kunnioittamalla tätä kaikkien rakastamaa legendaa, mutta samalla muuttamalla sankaria aivan uuteen, vaikuttavaan suuntaan. Brandon Routh osoittautuu täydelliseksi valinnaksi kantamaan sankarin viittaa, ja hän johtaa huippuluokan näyttelijäkaartia, kuten Kate Bosworthia Lois Lanena ja Kevin Spaceya Lexinä. Ja jännittävät kohtaukset - putoavan jumbojetin kanssa painiskelusta mantereita vavahduttavaan välienselvittelyyn - saavat katsojan haukkomaan henkeään. ”Olen aina lähellä”, Teräsmies kertoo Loisille. Katsoja on siitä hyvillään.

Director: Bryan Singer

Actors: Marlon Brando,Kevin Spacey,Eva Marie Saint,James Marsden,Frank Langella,Parker Posey,Kate Bosworth,Sam Huntington,Ian Roberts,Kal Penn,Brandon Routh,David Fabrizio,Tristan Lake Leabu,Vincent Stone,Jack Larson

P1649K

Specific References

ean13
7321944823375
Used