Miss Haaksirikko (Miss Castaway) (DVD)
search
  • Miss Haaksirikko (Miss Castaway) (DVD)

Miss Haaksirikko (Miss Castaway) (DVD)

€5.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 1 h 27 min. Age rating: exempt
Subtitles: finnish,swedish

Joukko bikiniasuisia kauneuskuningattaria on matkalla Japaniin suureen Miss Galaxy -kilpailuun, kun heidän koneensa syöksyy Tyyneenmereen. Nyt heidän on selvittävä autiolla saarella ilman kuntokeskuksia ja kauneudenhoitotuotteita, esihistoriallisen dinosaurusporsaan kanssa! Ja jotta tilanne menisi oikein hulluksi, saarelta löytyy Nooan arkki! Nooa itse on ihmisen kaltaisten apinoiden vankina, ja pelastaakseen hänet ja päästäkseen itse hengissä saarelta kummallisen Robinson-retkikunnan on haettava apua Michael Jacksonilta!

Kenet sinä ottaisit mukaasi autiolle saarelle? Miten olisi koko joukko bikiniasuisia kaunottaria? Tämä kreisikomedia on pähkähullu sekoitus Baywatchia ja Mies ja alaston ase -elokuvia, ja se tekee pilaa kaikista viime vuosien suurista elokuvamenestyksistä. ERIC ROBERTS on pulaan joutuneen silikoniseurakunnan kapteeni, ja hän saa apua itseltään MICHAEL JACKSONILTA, joka nähdään eriskummallisessa sivuroolissa.

Director: Bryan Michael Stoller

Actors: Eric Roberts,Stuart Pankin,Michael Jackson,Charlie Schlatter,Evan Marriott,Richard Halpern,Joyce Giraud,Eugene Greytak,Lyle J. Mortensen,Patrick Mares,Stuart Rigby,Kamilla Bjorlin,Audra Wise,Juanita A. Romano,Gabrielle

P3362K

Specific References

ean13
5708758664271
Used