Percy Jackson Salamavaras (Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief (2010)) (DVD)
search
  • Percy Jackson Salamavaras (Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief (2010)) (DVD)

Percy Jackson Salamavaras (Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief (2010)) (DVD)

€4.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 1 h 53 min. Age rating: 12
Subtitles: finnish,swedish


Harry Potter ?elokuvien ohjaaja Chris Columbuksen uusi fantasiaseikkailu Percy Jackson Salamavaras perustuu samannimisen menestyskirjaan (Otava).

Percy Jackson Salamavaras sijoittuu 2000-luvun Amerikkaan, missä Olympoksen 12 jumalaa ovat vahvasti elossa ja pitävät päämajaansa New Yorkin Empire State Buildingin salaisessa kerroksessa numero 600. Kreikan jumalat ovat luoneet uuden sukupolven mytologiansa sankareita, puoliverisiä, jotka ovat puoliksi ihmisiä, eli kuolevaisia, ja puoliksi jumalia. Percy Jackson on teini-ikäinen kundi joka on juuri saanut kuulla olevansa Poseidon-jumalan poika, puoliverinen. Häntä syytetään samantien ylijumala Zeuksen Mestarisalama-aseen varastamisesta, aseen joka sattuu olemaan maailmankaikkeuden vaarallisin. Todistaakseen syyttömyytensä ja estääkseen jumalten sodan, Percy ryhtyy jäljittämään todellista varasta. Matkallaan hän kohtaa toinen toistaan hurjempia vihollisia ja yrittää lisäksi pelastaa äitinsä tuonpuoleisen jumalan kynsistä. Suuri seikkailu on valmis!

Director: Christopher Smith

Actors: David Warner,Tim McInnerny,John Lynch,Sean Bean,Eddie Redmayne,Johnny Harris,Andy Nyman,Carice van Houten,Kimberley Nixon,Emun Elliott

P4274K

Specific References

ean13
6438044251159
Used