Raja 1918 (2007) (DVD)
search
  • Raja 1918 (2007) (DVD)

Raja 1918 (2007) (DVD)

€5.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 1 h 50 min. Age rating: 16
Subtitles: finnish,english,swedish

DVD ääniformaatti:
Suomi/venäjä/ruotsi/saksa/englanti: DD 5.1, 2.0

RAJA 1918 on kuohuva kertomus Suomen valtion synty - vuodelta. Mannerheim määrää nuoren upseerin, kapteeni Carl von Munckin (Martin Bahne) – joka siviilissä on tiedemies ja sodassa idealisti – Rajamaan komendantiksi mitättömän puron varteen, paikkaan jossa uusi Suomi ja Neuvosto-Venäjä kohtaavat toisensa. Tai eivät kohtaa. RAJA 1918 on historiallinen draama, mutta myös rakkaustarina ja selviytymiskertomus olosuhteissa jotka ovat liian kovat – jopa rakkaudelle. Se on kertomus miehestä, joka joutuu tekemään valinnan velvollisuuden ja rakkauden välillä ja naisesta, joka rakastaa – kahta miestä.

Lauri Törhösen ohjaama, kriitikoiden ylistämä ja viisi Jussi-ehdokkuutta* kahminut elokuva perustuu tuottaja Jörn Donnerin alkuperäisideaan.

Director: Lauri Törhönen

Actors: Sari Puumalainen,Carl-Kristian Rundman,Minna Haapkylä,Lauri Nurkse,Marjaana Maijala,Hannu Kivioja,Martin Bahne,Hannu-Pekka Björkman,Pauli Poranen,Tommi Korpela,Risto Kaskilahti,Ville Virtanen,Leonid Mozgovoy,Hannu Kahakorpi,Ville Keskilä,Orvo Björninen,Jevgeni Haukka,Jari Järvimaa,Esa Jokila,Andy Langdon,Karl-Erik Michelsen,Raimo Mikkola,Stefan Möller,Marjatta Nissinen,Elmo Otronen,Eppu Pastinen,Eeva Putro,Tuomas Reunanen,Raine Rönnholm,Maria Salomaa,Roman Schatz,Tommi Taurula,Juho Törhönen,Risto Törhönen,Urho Törhönen,Risto Tuominen,Janne Vakio,Jouko Varpukoski,Antti Ylikojola

P1892K

Specific References

ean13
6438044133851
Used