Ohjaajana William Markus Kokoelma (4 DVD)
search
  • Ohjaajana William Markus Kokoelma (4 DVD)

Ohjaajana William Markus Kokoelma (4 DVD)

€14.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 5 h 4 min. Age rating: 16
Subtitles: finnish


MIRIAM
Miriam (Anneli Sauli) saa palvelustytön paikan opettaja Allnesin perheessä ja rakastuu perheen poikaan, Hansiin (Pentti Siimes), mutta pojan mustasukkainen äiti vastustaa heidän suhdettaan. Välirikon myötä punnitaan myös Hansin todellinen luonne.

LUMISTEN METSIEN TYTTÖ
Helsinkiläinen opettaja saapuu pohjoiseen erämaakylään jonka taikauskoiset asukkaat suhtautuvat häneen torjuvasti. Ristiriidat kärjistyvät entisestään kun nuori, 16-vuotias Tarja ihastuu opettajaansa. Pääosissa ovat Anneli Sauli, Matti Oravisto ja Åke Lindman.

RAKAS VARKAANI
Näppäräsorminen varas Lissie on vähällä jäädä kiinni, mutta viime hetkellä hänet pelastaa kuuluisa tutkija- dosentti, joka on keksinyt reseptin varkaiden käännyttämiseksi takaisin kaidalle tielle. Komedian pääosissa ovat Elina Pohjanpää ja Pentti Siimes.

AUTUAS EVERSTI
Iäkäs eversti (Pentti Siimes) karkaa sairasvuoteeltaan etsimään nuoruutensa ensirakkautta. Hämmennys valtaa everstin aikuiset tyttäret, eivätkä juopottelevat vävyt edes huomaa katoamista. Kaikki muuttuu vielä hullummaksi, kun eversti ilmoittaa menevänsä naimisiin!

Director: William Markus

Actors: Åke Lindman,Pentti Siimes,Elina Pohjanpää,Matti Oravisto,Anneli Sauli

P3953K

Specific References

ean13
6415018630769
Used