Vares - Yksityisetsivä (2004) (DVD)
search
  • Vares - Yksityisetsivä (2004) (DVD)

Vares - Yksityisetsivä (2004) (DVD)

€6.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 1 h 31 min. Age rating: 16
Subtitles: swedish,english

”Se oli sateisin kesä miesmuistiin. Vesi putosi raskaana taivaalta, ruoski peltikattoja ja asfalttia. Koko maailma kohisi niin, ettei kuullut edes omaa huutoaan.”

Vetävän rikosjännärin päähenkilönä on Reijo Mäen kirjoista tuttu yksityisetsivä Jussi Vares (Juha Veijonen), sopivan ritarillinen toiminnan mies, joka pitää oluesta ja jolla on silmää naiskauneudelle.

Kaunis kersantti Eeva Sunila (Laura Malmivaara) vangitsee kertausharjoituksissa yksityisetsivä Jussi Vareksen ja hurmaa tämän täysin. Naisen ilmestyminen valtakunnan uutisten pääaiheeksi tempaa yksityisetsivän mukaan kiihtyvään ajojahtiin sateisessa Etelä-Suomessa. Mafialta kaapatuilla miljoonilla on monta ottajaa, joille lähimmäisen henki ei ole minkään arvoinen. Eeva Sunila huomaa olevansa osa peliä, jossa mukana ovat vastavihitty aviomies Antero Kraft (Jorma Tommila), petollinen miestennielijä Ifigenia (Minna Turunen), säälimätön bisneshai Miesmann (Jari Halonen), lahjottu poliisi Koitere (Samuli Edelmann) sekä ammattitappajat Munck ja Tetsuo (Pekka Valkeejärvi ja Kari Hietanen). Petosten, seksin ja väkivallan kierre kiihtyy hurjaksi toiminnaksi. Armottomassa välienselvittelyssä sade huuhtoo verta ja kuolema on koko ajan läsnä.

Ohjauksesta vastaa Aleksi Mäkelä, ja Mäen kirjaan ”Keltainen leski” perustuvasta käsikirjoituksesta Pekka Lehtosaari.

Elokuvan väkevän alkuperäismusiikin on säveltänyt Kalle Chydenius, joka vastasi myös Häjyjen musiikista. Lopputekstien alla soi Eppu Normaalin ”Suolaista sadetta”, joka on yhtyeen ensimmäinen levytys yhteentoista vuoteen ja elokuvassa kuullaan myös muita kovia kotimaisia nimiä kuten Pate Mustajärvi ja Neljä Ruusua.

Director: Aleksi Mäkelä

Actors: Jorma Tommila,Laura Malmivaara,Juha Veijonen,Samuli Edelmann,Santeri Kinnunen,Markku Peltola,Jasper Pääkkönen,Kari Hietalahti,Jari Halonen,Minna Turunen,Pekka Valkeejärvi,Heli Sutela,Georges Copeloussis,Mihail Jegorenkov,Viktor Drevitski

P452K

Specific References

ean13
7393834474707
Used