8 päivää ensi-iltaan (2008) (DVD)
search
  • 8 päivää ensi-iltaan (2008) (DVD)

8 päivää ensi-iltaan (2008) (DVD)

€5.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 1 h 7 min. Age rating: 7
Subtitles: finnish,english,swedish

Laura Birn ja Mikko Leppilampi jälleen yhdessä Perttu Lepän (Helmiä ja sikoja) ohjaamassa romanttisessa draamakomediassa!

Maailman tunnetuimman rakkaustarinan, Romeon ja Julian ensi-iltaan on aikaa kahdeksan päivää. Juliaa esittävä Noora (Iina Kuustonen) loukkaantuu, ja sijaiseksi pestataan näytelmän kuiskaaja Vilma (Laura Birn), joka kantaa taakkanaan menneisyyden kokemusten kasvattamaa lavakauhua. Asia mutkistuu entisestään kun Vilma ihastuu vastanäyttelijäänsä Lauriin (Mikko Leppilampi) Nooran tehdessä kaikkensa, ettei Vilman ja Laurin yhteispeli onnistuisi lavalla tai sen ulkopuolella. Noora haluaa takaisin näyttämölle hinnalla millä hyvänsä.

Vilmalla on kuitenkin kulisseissa ystäviä gooteista kummituksiin, jotka yrittävät kaikin tavoin auttaa häntä voittamaan itsensä ja pelkonsa, niin esiintymisessä kuin rakkaudessakin.

Director: Perttu Leppä

Actors: Pihla Penttinen,Matti Onnismaa,Marko Tiusanen,Antti Virmavirta,Sara Paavolainen,Mikko Leppilampi,Laura Birn,Unto Helo,Timo Lavikainen,Jimi Pääkallo,Mi Grönlund,Antti Reini,Outi Mäenpää,Pekka Valkeejärvi,Katariina Kaitue,Elina Knihtilä,Minna Koskela,Mikko Kouki,Pete Lattu,Svante Martin,Stan Saanila,Kaarina Hazard,Ada Kukkonen,Iina Kuustonen,Mari Perankoski

P4767K

Specific References

ean13
6438044161755
Used