Lampaansyöjät (DVD)
search
  • Lampaansyöjät (DVD)
  • Lampaansyöjät (DVD)

Lampaansyöjät (DVD)

€9.95
Tax included
Quantity
On Stock

New DVD. Running time: 1 h 28 min. Age rating: 12
Subtitles: no / not known

OPERAATIO LAMPAANSYÖJÄT. Vallaton veijaritarina Valtterin ja Sepen, kahden Leo Lastumäen ja Heikki Kinnusen esittämän ”suomipojan”, paosta työn arjesta ja sivilisaatiosta takaisin luontoon.

Kirjailija Veikko Huovinen määrittelee tarinansa ylistykseksi lampaalle sekä raportiksi siitä millaisia ovat kahden koirasihmisen puheet, kun he irrallaan Suomen suvessa retkeillessään keskustelevat ”perimmäisistä” kysymyksistä.

Seppo Huunonen tuotti ja ohjasi menestyselokuvan Huovisen humoristisesta romaanista Lampaansyöjät. Rosvonpaisti ja muut lammasherkut ”kyytipoikineen” sekä Sepen ja Valtterin puheet ovat saaneet jo useita miljoonia elokuvan katsojia vesi kielellä hekottelemaan operaation kulkua seuratessaan.

Elokuvan tapahtumat, riemastuttavat jutut ja rallit on vuosien mittaan haluttu kuulla ja katsoa teattereissa ja TV:ssä yhä uudelleen. Pitkän odotuksen jälkeen tämä on mahdollista koska tahansa, missä tahansa tältä digitaalisesti konservoidulla DVD-videolta.

”Jollei tämä ole opettavainen elokuva, niin mikä sitten?” (I.L. / DEMARI)

Rooleissa: Leo Lastumäki, Heikki Kinnunen, Rose-Marie Preht, Elina Hoffren, Raili Veivo, Jukka Sipilä, Anita Sohlberg, Tuula Lindfors, Ismo Vehkakoski, Aulikki Koskinen, Kirsti Moilanen. Ohjaus: Seppo Huunonen.

Director: Seppo Huunonen

Actors: Leo Lastumäki,Heikki Kinnunen,Pentti Auer,Elina Hoffrén,Väinö Kolhonen,Aulikki Koskinen,Tuula Lindfors,Oskar Markkanen,Kirsti Moilanen

P82217U

Specific References

ean13
6416415510142
New