Alien Ylösnousemus (Alien: Resurrection (1997)) (DVD)
search
  • Alien Ylösnousemus (Alien: Resurrection (1997)) (DVD)

Alien Ylösnousemus (Alien: Resurrection (1997)) (DVD)

€4.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 1 h 44 min. Age rating: 16
Subtitles: finnish,swedish

TODISTA YLÖSNOUSEMUS

SIGOURNEY WEAVER JA WINONA RYDER TÄHDITTÄVÄT KAUHULLA ODOTETTUA SCI-FITRILLERIÄ! Ellen Ripley (Weaver) kuoli taistellessaan täydellistä saalistajaa vastaan. Kaksisataa vuotta myöhemmin, kun hänelle on tehty kauhistuttavia kokeita, hän on jälleen elossa. Asekehittelyn yhteydessä tiedemiehet kloonaavat Ripleyn ja hänen sisällään uinuvan avaruusolennon. Ylösnoussut Ripley on täynnä yllätyksiä, kuten hänen sisällään oleva oliokin. Pian helvetti on irti. Voittaakseen olion Ripley liittoutuu salakuljettajien kanssa. Heidän joukossaan on Call -niminen mekaanikko (Ryder), jolla on myös enemmän, kuin yksi yllätys takataskussaan.

Hämmästyttävät erikoistehosteet ja piinaava jännitys, yhdessä sivuosatähtien (Ron Perlman, Dan Hedaya, J.E. Greeman, Brad Dourif ja Michael Wincott) takaavat, että Alien -ylösnousemus on kuin pulssia nostattava jännityksen vuoristorata, joka on ”uudestisyntynyt villiksi” (Entertainment Weekly).

Astu laivaan... jos uskallat, ja todista uudesti syntynyt terrori.

Director: Jean-Pierre Jeunet

Actors: Winona Ryder,Sigourney Weaver,Michael Wincott,Dan Hedaya,Dominique Pinon,Brad Dourif,Ron Perlman,Gary Dourdan,Leland Orser,J.E. Freeman,Raymond Cruz,David St. James,Kim Flowers,Carolyn Campbell,Marlene Bush

P1233K

Specific References

ean13
6420614623954
Used