American Haunting, An (DVD)
search
  • American Haunting, An (DVD)

American Haunting, An (DVD)

€5.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 1 h 27 min. Age rating: 16
Subtitles: finnish,swedish

Tositarinaan pohjautuva, karmiva tarina varakkaasta ja kunnioitetusta Bellin perheestä, joka oli neljän piinaavan vuoden ajan henkiolennon hyökkäysten kohteena. Tapahtumat johtivat lopulta yhden perheenjäsenen kuolemaan.

Vuonna 1818, perhe alkoi havaita tilallaan omituisia häiriötekijöitä. Ensin vain heikkoja, selittämättömiä ääniä, mutta pian äänet muuttuivat fyysisiksi, agressiivisiksi hyökkäyksiksi, jotka riepottelivat niin isä Johnia kuin hänen tytärtään Betsyäkin. Betsyyn kohdistuneet iskut olivat erityisen ilkeitä ja mahdottomia pysäyttää. Hänet hakattiin brutaalisesti säännöllisin välein.

Perhe etsi epätoivoisesti ilmiöiden syytä ja keinoa lopettaa pahoinpitelyt. He kokeilivat manaamista ja veivät Betsyn pois talosta, mutta olento jatkoi raakoja hyökkäyksiään. Se kehitti ääntelyään alkaen puhua perheelle, mutta kieltäytyi kertomasta syytä olemassaololleen. Lopulta se lausui Johnin kuolemantuomion. Vuoden sisällä tämä oli kuollut. Pian tämän jälkeen se jätti perheen rauhaan, mutta iäksi muuttuneeksi.

Vasta vuosia myöhemmin meidät viedään ajassa taaksepäin, hirvittävään yöhön, jolloin olento syntyi – ja saamme tietää järkyttävän totuuden sen luonteesta ja alkuperästä.

Director: Courtney Solomon

Actors: Sissy Spacek,Donald Sutherland,Rachel Hurd-Wood,James D´Arcy

P1368K

Specific References

ean13
6438044098457
Used