Grimmin veljekset (Brothers Grimm, The) (DVD)
search
  • Grimmin veljekset (Brothers Grimm, The) (DVD)

Grimmin veljekset (Brothers Grimm, The) (DVD)

€4.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 1 h 54 min. Age rating: 12
Subtitles: finnish,swedish

Maailmankuulut satusedät, Grimmin veljekset, aloittivat uransa huijareina, jotka karkottivat kuviteltuja demoneita ja muita mörköjä 1800-luvulla. Kiitolliset talonpojat antoivat veljeksille rahaa näistä palveluista ja kiinnijäämisen vaara oli perin pieni – kunnes valtiovalta saa vihiä poikien puuhista. Veljekset saavat erikoiskomennuksen: eräs tietty lumottu metsä on nielaissut uumeniinsa huomattavan joukon nuoria neitokaisia ja jonkun tulee selvittää, mistä oikein on kysymys. Grimmin pojat joutuvat nyt vastatusten oikeiden taikavoimien kanssa – ja tästä seikkailusta ei pelkällä supliikilla selvitä!

Grimmin veljekset pääsevät itsensä Mr. Monty Pythonin (ohjaaja ja käsikirjoittaja TERRY GILLIAM) käsittelyyn ja pääosassa loistaa upea kaksikko MATT DAMON ja HEATH LEDGER. Vauhdikas tarina sivuaa monia satuseppien kuuluisimmista hahmoista – mm. Tuhkimo ja Punahilkka – katsojan tehdessä matkaa myyttien alkulähteelle. Tämän loisteliaan fantasiaelokuvan teko maksoi maltaita eikä raha todellakaan palanut turhaan: mantereen parhaiden tarinaniskijöiden tenho yhdistyy Monty Pythonin kuvia kumartamattomaan, anarkistiseen pioneerihenkeen. Kaikkien satujen isoisoäiti on tässä!

Director: Terry Gilliam

Actors: Matt Damon,Heath Ledger,Mackenzie Crook,Roger Ashton-Griffiths,Miroslav Táborský,Richard Ridings,Petr Ratimec,Barbora Lukesová,Anna Rust,Jeremy Robson,Radim Kalvoda,Martin Hofmann,Josef Pepa Nos,Harry Gilliam,Marika Sarah Procházková

P1406K

Specific References

ean13
6420201166871
Used