Paha aavistus (Premonition (2007)) (DVD)
search
  • Paha aavistus (Premonition (2007)) (DVD)

Paha aavistus (Premonition (2007)) (DVD)

€5.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 1 h 33 min. Age rating: 12
Subtitles: finnish,swedish

Linda Hansonin (Sandra Bullock) mies kuolee vakavassa auto-onnettomuudessa. Seuraavana päivänä hän on kuitenkin elossa. Seuraavan yön jälkeen hän onkin taas kuollut. Kuvio toistuu, ja Linda yrittää saada apua mysteerin ratkaisemiseen, mutta kaikki luulevat, että hän on romahtamassa henkisesti. Linda on yksin tämän salaperäisen ilmiön kanssa, ja niin alkaa arvoituksellinen ja dramaattinen tapahtumasarja, jossa Lindan on tasapainoiltava kahden todellisuuden välillä. Vähitellen hän tajuaa, että oudot tapahtumat saattavat liittyä uskottomuuteen. Linda koettaa kaikin voimin selvittää asian saadakseen estettyä miehensä katastrofaalisen kuoleman.

Sandra Bullock näyttelee pääosaa tässä yliluonnollisessa ja arvoituksellisessa trillerissä, joka ”Mementon” ja ”Kuudennen aistin” tapaan leikittelee vakuuttavasti ja taiturimaisesti ajan- ja todellisuudentajullamme.

Director: Mennan Yapo

Actors: Sandra Bullock,Nia Long,Peter Stormare,Kate Nelligan,Julian McMahon,Marc Macaulay,Jude Ciccolella,Amber Valletta,Courtney Taylor Burness,Mark Famiglietti,Irene Ziegler,Shyann McClure,E.J. Stapleton,Laurel Whitsett,Kristin Ketterer

P2061K

Specific References

ean13
6420201169216
Used