• Out-of-Stock
Manaaja: Alku (Exorcist: The Beginning) (DVD)
search
  • Manaaja: Alku (Exorcist: The Beginning) (DVD)

Manaaja: Alku (Exorcist: The Beginning) (DVD)

€6.90
Tax included
Quantity
Out-of-Stock

Used DVD. Running time: 1 h 48 min. Age rating: 18
Subtitles: finnish,swedish

Nuori isä Merrin on nähnyt epäinhimillisyyden kasvot kaikessa siinä julmuudessa, jota hänen seurakuntalaisensa joutuivat kokemaan toisessa maailmansodassa. Hän on menettänyt uskonsa ihmisiin. Hän on menettänyt uskonsa Jumalaan. Paetakseen muistojaan hän lähtee työskentelemään arkeologisilla kaivauksilla Afrikassa, jossa on löydetty muinainen bysanttilainen kirkko. Mutta kirkon alla uinuu jotakin vielä paljon vanhempaa, joka on vain odottanut löytämistään. Isä Merrin joutuu ensi kertaa kohtaamaan pahan kasvoista kasvoihin!

Manaaja: Alku on pirullinen kertomus siitä, mitä tapahtui ennen kulttikauhuelokuva Manaajan tapahtumia. Manaaja on aiheuttanut katsojilleen unettomia öitä ilmestymisestään vuonna 1973 lähtien. Nyt näemme, miksi isä Merrin käänsi selkänsä Jumalalle ja miten hän ensi kerran kohtasi pimeyden. RENNY HARLIN, mies mm. toimintaelokuvien Die Hard 2 ja Cliffhanger takana, on ohjannut tämän verisen elokuvan, jonka tähtinä nähdään STELLAN SKARSGÅRD (Kuningas Arthur) ja IZABELLA SCORUPCO (Vertical Limit).

Director: Renny Harlin

Actors: Stellan Skarsgård,David Bradley,Izabella Scorupco,Ben Cross,Alan Ford,Ralph Brown,Julian Wadham,James D Arcy,Remy Sweeney,Andrew French,Israel Aduramo,James D´Arcy,Patrick O´Kane,Antonie Kamerling,Eddie Osei,James Bellamy

P2281K

Specific References

ean13
5708758664394
Used