Bladestorm - The Hundred Years War (PS3)
search
  • Bladestorm - The Hundred Years War (PS3)

Bladestorm - The Hundred Years War (PS3)

€14.90
Tax included
Quantity
On stock

Used PS3 game. Age rating: 16

Bladestorm: The Hundred Years War sijoittuu pimeään keskiaikaan, jolloin Eurooppaa hallitsivat suuret sodat ja legendaariset hahmot kuten Prinssi Edward ja Jeanne D´Arc. Hyödynnä uuden sukupolven pelimoottoria taistelukentällä, kun armeijasi mäiskii vastustajaa suoraan maan pintaan. Taisteluiden aikana voit kehittää omia suunnitelmiasi ja strategiaa tilanteiden mukaan. Pane taistelukentällä parastasi!

- Olet rahanahne komentaja, jonka tehtävänä on johtaa laajamittaista sotilasjoukkoa, johon kuuluvat mm. jalkaväki, ratsuväki ja linnanpiirittäjät.

- Reaaliaikaista mäiskettä. Johda joukkojasi reaaliajassa, hyökkäämällä ja puolustamalla. Jokainen sotilas on yksityiskohtaisesti animoitu. Taistelut ja reaktiot on toteutettu realistisella tavalla.

- Valloita muita armeijoita. Yhteenotot ovat levittäytyneet eri puolille vaihtelevaa maastoa. Koe kunnon sodanmäiske sekä Ranskan henkeäsalpaavilla maakunnissa että Englannin kanaalin rannikolla.

- Vain kunnianhimosi rajoittaa sotaonneasi. Maineesi perustuu pelottavuuteen. Olet kova soturi ja ennen kaikkea vaativa johtaja. Rakenna oma sotarahasto, jolla voit houkutella miehiä joukkueesi. Vapaatehtävä -järjestelmä antaa mahdollisuuden tehdä oma armeija joko Ranskaan tai Englantiin. Tee siis loistava sotasopimus!

- Käytettävissäsi on runsas asearsenaali: yli 400 asetta, suojuksia ja paljon erilaisia tarvikkeita, joita tarvitaan sotatantereilla.

P41115K

Specific References

ean13
5060073303281
Used