Antibody (2002) (DVD)
search
  • Antibody (2002) (DVD)

Antibody (2002) (DVD)

€8.95
Tax included
Quantity
On stock

New DVD. Running time: 1 h 26 min. Age rating: 16
Subtitles: finnish

Terroristi Anthony Moran on kehittänyt pirullisen juonen. Hän uhkaa räjäyttää ydinaseen keskellä pääkaupungin ihmisvilinää. Latauksen mikroskooppisen pieni laukaisin on piilotettu terroristin kehoon ja pommi räjähtää, mikäli Moran sattuu kuolemaan. Antiterrorismin huippuyksiköllä on siis melkoinen pulma. Huipputiedemiesten ratkaisu ei ole ihan niitä tavanomaisimpia: iskuryhmän jäsenet pienennetään molekyylin kokoisiksi ja lähetetään terroristin kehoon laukaisinta etsimään. Uskomaton, epätoivoinen matka tuhansien ihmishenkien pelastamiseksi on alkanut!

Tämä science fiction trilleri tarjoaa uskomattoman reissun suoraan atomin ytimeen! Tutkimusmatka pahamaineisen terroristin kroppaan ei ole ihan helppo keikka – mutta asialla ovat tieteen ykkösnimet. Iskuryhmän johtajaa Richard Gaynesia esittää kivikasvoinen LANCE HENRIKSEN (”Aliens”, ”Scream 3”). Gaynesin kollegana nähdään ROBIN GIVENS. Tervetuloa maailmaan, jossa toiminta on viety kokonaan uudella tasolle!

Directors: Christian McIntire,Chris McIntire

Actors: Lance Henriksen,Robin Givens,Velizar Binev,William Zabka,Gastón Pauls,Teodora Ivanova,Stella Ivanova,Kathleen Lambert,Julian Vergov,Christian McIntire,Ken McGraw,Max Allan,Angelo George,Tyrone Pinkham,Nick Brennen

P207U

Specific References

ean13
5708758652896
New