District 9 (DVD)
search
  • District 9 (DVD)

District 9 (DVD)

€5.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 1 h 47 min. Age rating: 16
Subtitles: finnish,swedish


Etelä-Afrikka, Johannesburg. District 9 ?pakolaisleirillä majoittuu jo 20 vuoden ajan maailman suurin pakolaisongelma: yli miljoona omasta maailmastaan paennutta alienia. Ihmisten ja avaruusolentojen yhteiselo ei ota sujuakseen ja ihmiskunnan kärsivällisyys alkaa loppua. Maailma odotti alienien saapuessa valtavaa edistysaskelta teknologiassa, mutta alienien valtavaa asevalikoimaa ei ole yrityksistä huolimatta saatu hyödynnettyä ? aktivointi vaatii käyttäjältään avaruusolennon DNA:n.

Jännite ihmisten ja muukalaisten välillä nousee, kun alienien valvonnasta vastaava Multi-National United (MNU) päättää siirtää koko alien-populaation uuteen, eristetympään leiriin. Yksi MNUn kenttätyöntekijöistä, Wikus van der Merwe altistuu siirtoa valmisteltaessa vierasperäiselle virukselle, joka alkaa tuskallisesti muuttaa hänen DNA:taan. Wikuksesta tulee nopeasti maailman jahdatuin mies hän on kauan kaivattu avain kehittyneen aseteknologian hyödyntämiseen. Maanpaossa ja ilman ystäviä hänen on piilouduttava alueelle, jonne ihmiset eivät ole olleet tervetulleita ainoa vaihtoehto on District 9.


Director: Neill Blomkamp

Actors: William Allen Young,David James,Jason Cope,Sharlto Copley,Mandla Gaduka,Vanessa Haywood,Kenneth Nkosi,Louis Minnaar,Hlengiwe Madlala

P2470K

Specific References

ean13
6438044235852
Used