The Amazing Spider-Man 2 (2014) (DVD)
search
  • The Amazing Spider-Man 2 (2014) (DVD)

The Amazing Spider-Man 2 (2014) (DVD)

€5.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Age rating: 12
Subtitles: finnish,swedish


Olemme aina tienneet, että Spider-Manin tärkein taistelu käydään hänen sisällään: kyseessä on kamppailu Peter Parkerin arkisten velvoitteiden ja Spider-Manin valtavan vastuun välillä. Elokuvassa The Amazing Spider-Man 2 Peter Parker saa kuitenkin huomata, että hänellä on edessään eräs vieläkin suurempi taistelu.

On hienoa olla Spider-Man (Andrew Garfield). Peter Parker ei voi vastustaa sitä, miltä tuntuu kieppua pilvenpiirtäjästä toiseen, nauttia sankaruudesta ja viettää aikaa Gwenin (Emma Stone) kanssa. Spider-Manina olemisella on kuitenkin hintansa: vain Spider-Man voi suojella New Yorkia kaameilta konnilta, jotka uhkaavat kaupunkia. Kun kuvaan astuu Electro (Jamie Foxx), Peterin on kohdattava häntä itseään paljon voimakkaampi vihollinen. Ja kun hänen vanha ystävänsä Harry Osborn (Dane DeHaan) palaa kuvioihin, Peter tajuaa, että yksi asia yhdistää kaikkia hänen vihollisiaan: Oscorp.

Director: Marc Webb

Actors: Martin Sheen,Chris Cooper,Denis Leary,Jamie Foxx,Sally Field,Paul Giamatti,Marton Csokas,Stan Lee,Felicity Jones,Emma Stone,Andrew Garfield,Dane DeHaan,Chris Zylka,BJ Novak,Frank Deal

P33986K

Specific References

ean13
5051160329710
Used