Dredd (2012) (DVD)
search
  • Dredd (2012) (DVD)
  • Dredd (2012) (DVD)

Dredd (2012) (DVD)

€5.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 1 h 32 min. Age rating: 18
Subtitles: finnish,swedish


Tulevaisuuden Amerikka on säteilyn kyllästämä autiomaa. Itärannikolla, Bostonista Washingtoniin, sijaitsee Mega City One ? suunnaton, väkivaltainen metropoli, jonka kaaottisia katuja hallitsevat rikolliset. Ainoa järjestystä ylläpitävä voima on ?tuomarit?, jotka omaavat tuomarin, valamiehistön ja mestaajan välittömän toimeenpanovallan. Kaupungin pelätyin ja tunnetuin tuomari on Dredd (Karl Urban), jonka haasteena on kitkeä kaupungista sen viimeisin vitsaus ? vaarallinen huumevillitys nimeltä ?Slo -Mo?, joka saa käyttäjän tuntemaan ajan hidastuvan murto-osaan todellisuudesta.

Dredd saa tehtäväkseen kouluttaa ja arvioida Cassandra Andersonin, alokkaan, jolla on voimakkaita psyykkisiä, geneettisen mutaation aiheuttamia kykyjä. Kolmoissurma johdattaa heidät kortteliin, jossa muut tuomarit harvoin uskaltavat käydä - 200 kerroksiseen vertikaaliseen slummiin, jota hallitsee prostituoidusta kylmäveriseksi huumelordiksi muuttunut Ma-Ma ja hänen armoton klaaninsa. Kun he vangitsevat yhden klaanin sisäpiiriläisistä, Ma-Ma ottaa haltuun rakennuksen hallintokeskuksen ja aloittaa likaisen, säälimättömän sodan tuomareita vastaan ? todistaakseen, että hän on valmis mihin tahansa suojellakseen imperiumiaan. Ruumiiden määrän noustessa ja pakoteiden puuttuessa, Dreddin ja Andersonin täytyy aloittaa armoton taistelu selviytymisestä?

Director: Pete Travis

Actors: Lena Headey,Karl Urban,Warrick Grier,Deobia Oparei,Langley Kirkwood,Rakie Ayola,Jason Cope,Olivia Thirlby,Karl Thaning,Domhnall Gleeson,Joe Vaz,Luke Tyler,Kevon Kane,Francis Chouler,Scott Sparrow

P37099K

Specific References

ean13
6438044354959
Used