Smokin Aces (2007) (DVD)
search
  • Smokin Aces (2007) (DVD)

Smokin Aces (2007) (DVD)

€4.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 2 h 11 min. Age rating: 18
Subtitles: finnish,swedish

Toisiinsa yhdistyvissä tarinoissa korkeista panoksista ja alhaisesta elämästä mafiapomo Primo Sparazza on luvannut palkkion Buddy ”Aces” Israel (Jeremy Piven) nimisen lipevän taikurin hengestä, koska tämä on luvannut antaa ilmi tietoa Vegasin mafiasta. FBI puolestaan aikoo käyttää syöttinään tätä pikkurikollista napatakseen itse mafiapomo Sparazzan, joten Aces laitetaan kahden FBI-agentin suojelukseen hänen Lake Tahoen piilopaikassaan.

Kun tieto Acesin hengestä luvatusta palkkiosta leviää entisten ja tulevien rikollisten kesken, se houkuttelee niin palkkiometsästäjiä, palkkamurhaajia, savuavan kuumia viettelijättäriä kun petollisia mafiosojakin mukaan metsästykseen. Lake Tahoe kaikkien tähtäimessä tämä konnien kokoelma törmää toisiinsa koomisessa kilpajuoksussa päävoittoa ja Acesin listimistä kohti.

Director: Joe Carnahan

Actors: Andy Garcia,Ray Liotta,Ben Affleck,Peter Berg,Martin Henderson,Jeremy Piven,Jason Bateman,Wayne Newton,Ryan Reynolds,Common,Alex Rocco,Joseph Ruskin,Zach Cumer,Alicia Keys,Christopher Michael Holley

P1463K

Specific References

ean13
5050582484755
Used