Stark Raving Mad (DVD)
search
  • Stark Raving Mad (DVD)

Stark Raving Mad (DVD)

€4.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 1 h 26 min. Age rating: 16
Subtitles: finnish,swedish

Ben McGewenillä on suunnitelma. Hän aikoo varastaa legendaarisen kiinalaisen patsaan, joka on hyvinkin neljännesmiljoonan taalan arvoinen. Kultainen patsas on menossa mafiaparoni Gregoryn kokoelmiin. Haviteltu palkinto kuitenkin jököttää sitkeästi pankin pomminvarmassa holvissa. Ben päättää järjestää villit rave-bileet pankin naapuriin naamioidakseen ryöstöpuuhan. Melun ja kaaoksen ollessa suurimmillaan konnakoplan on tarkoitus iskeä. Ben haalii ympärilleen ryhmän erikoismiehiä ja ryhtyy tuumasta toimeen. Mutta samalla kun konemusiikin desibelit kiipeävät taivaisiin, hikikarpalot alkavat helmeillä ryöstäjien otsalla. Mikään ei tunnu menevän piirustusten mukaan – eikä Mr. Gregory ole sen sortin miehiä, joka kuittaa vastoinkäymiset olankohautuksella.

LOU DIAMOND PHILLIPS (”Young Guns”, ”The Big Hit”) esittää konnakuningas Mr. Gregorya, jonka tallissa Ben hikoilee maksaakseen kuolleen veljensä velan. Beniä esittää SEANN WILLIAM SCOTT (”American Pie 1&2”, ”Evoluutio”), yksi Hollywoodin uusista, nousevista kyvyistä. Stark Raving Mad yhdistelee piikikästä huumoria ja sulavaa toimintaa pirteällä otteella: tervetuloa kaikkien aikoihin hurjimpiin raveihin!

Directors: David Schneider,Drew Daywalt

Actors: Lou Diamond Phillips,Seann William Scott,Monet Mazur,Timm Sharp,Terry Chen,Jody Racicot,Dave Foley,Patrick Breen,Kavan Smith,Ty Olsson,Yee Jee Tso,John B. Crye,Suzy Nakamura,Paul Hungerford,Carl McDonald

P1915K

Specific References

ean13
5708758658775
Used