North Face - Pohjoisrinne (Nordwand) (DVD)
search
  • North Face - Pohjoisrinne (Nordwand) (DVD)

North Face - Pohjoisrinne (Nordwand) (DVD)

€4.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 2 h 1 min. Age rating: 12
Subtitles: finnish,swedish


Eletään kesää 1936 ja natsi-Saksan propagandakoneisto käy kuumana. Saman vuoden Berlinin Olympialaiset tarjoaa maailmalle ikkunen nähdä kansallissosialistisen Saksan ja sen Führerin paremmuus. Ponnistukse kukistaa muut maat urheilussa ei kuitenkaan jää vain yleisurheiluun, vaan alpeilla kaksi vuorikiipeilijää on valmistautumassa maailman vaarallisimpiin vuoriin lukeutuvn Eigerin valloittamiseen. Yritys on vähintäänkin uhkarohkea. Reitti kulkee vuoren pahamaiseista pohjoisrinnettä pitkin, jossa ikuinen jää ja jatkuvat lumimyrskyt vaikeuttavat osaltaan kiipeämistä. Kukaa ei ole onnistunut pohjoisrinteen valloituksessa aikaisemmin.

Vuosin aikana yli 60 himistä on saanut usrmansa yrittäessään kiivetä Eigerin pohjoisrinnettä. Tässä valossa Eiger kuuluu kiistatta maailman vaarallisimpien vuoren joukkoon yhdessä K2:n, Mount Everestin, Monta Blancin ja Kanchenjungan kanssa.

Director: Philipp Stölzl

Actors: Florian Lukas,Branko Samarovski,Georg Friedrich,Benno Fürmann,Ulrich Tukur,Johanna Wokalek,Hanspeter Müller,Simon Schwarz,Erwin Steinhauer,Petra Morze

P2766K

Specific References

ean13
6438194003912
Used