Paycheck (2003) (DVD)
search
  • Paycheck (2003) (DVD)

Paycheck (2003) (DVD)

€4.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 1 h 54 min. Age rating: 16
Subtitles: finnish,english,swedish

Elokuvien M:I-2 Vaarallinen tehtävä 2 ja Face/Off – Kahdet kasvot arvostettu ohjaaja John Woo esittelee futuristisen trillerin, jossa huikea toiminta ja lumoava jännitys yhdistyvät. Tämä elokuva pitää otteessaan räjähtävästä alusta henkeäsalpaavaan päätökseen asti.

Michael Jennings (Ben Affleck) on insinööri, joka on mukana huippusalaisissa projekteissa. Jokaisen projektin jälkeen Jenningsin lähimuisti tyhjennetään, jotta hän ei pysty paljastamaan projektiin liittyviä tietoja. Jenningsin viimeisin komennus oli tehtävä vanhalta ystävältä (Aaron Eckhart): kolmivuotinen sopimus kahdeksannumeroisen palkkion kera. Järkytyksekseen Jennings kuitenkin saa kuulla, että hän oli suostunut luopumaan palkkiostaan, mutta sitten hän saa salaperäisen kirjekuoren, joka sisältää johtolankoja unohtuneesta menneisyydestä. Kauniin tiedenaisen (Uma Thurman) avulla Jennings lähtee selvittämään menneisyytensä mysteeriä.

Director: John Woo

Actors: Uma Thurman,Aaron Eckhart,Ben Affleck,Michael C. Hall,Callum Keith Rennie,Paul Giamatti,Colm Feore,Joe Morton,Kathryn Morris,Peter Friedman,Fulvio Cecere,Ivana Milicevic,John Cassini,Christopher Kennedy,Michelle Harrison

P639K

Specific References

ean13
7332504001386
Used