Flight of Fury (DVD)
search
  • Flight of Fury (DVD)

Flight of Fury (DVD)

€6.90
Tax included
Quantity
On Stock

Used DVD. Running time: 1 h 34 min. Age rating: exempt
Subtitles: finnish,swedish

STEVEN SEAGAL tähdittää tätä korkeaoktaanista trilleriä, jossa salainen agentti tekee sopimuksen hämäräperäisen yhdysvaltalaisen viraston kanssa, jotta kaapattu pommikone saataisiin takaisin.

John Sands on erikoisagentti, joka työskentelee Yhdysvaltain ilmavoimien salaisessa jaostossa. Kun Sandsin aikaisemmista tehtävistä keräämää tietoa aletaan pitää uhkana, hänet päätetään vangita ja hänen muistinsa tyhjentää. Sands kuitenkin pakenee huipputeknisestä tutkintavankilasta. Agentit saavat Sandsin pian kiinni ja tekevät hänelle tarjouksen, josta hän ei voi kieltäytyä: Palauta varastettu, huippusalainen pommikone Yhdysvaltain ilmatilaan ja saat vapautesi takaisin. Jos epäonnistut, pommikone päätyy vaarallisten terroristien käsiin, jotka aikovat varustaa sen biologisilla taistelukärjillä.

Kamppailu aikaa vastaan alkaa, kun Sands soluttautuu vihollisen joukkoihin ja vie taistelun taivaalle saadakseen elämänsä takaisin ja pelastaakseen tilanteen!

Director: Michael Keusch

Actors: Steven Seagal,Angus MacInnes,Vincenzo Nicoli,Tim Woodward,Steve Toussaint,Mark Bazeley,Ciera Payton,Alki David,Katie Jones,Bart Sidles,Cristina Teodorescu,Rares George Panfil,Noah Lee Margetts,Karen Shenaz David,Daniel Rymer

P65908K

Specific References

ean13
5051160204512
Used