Saalistaja (Hunted, The (2003)) (DVD)
search
  • Saalistaja (Hunted, The (2003)) (DVD)

Saalistaja (Hunted, The (2003)) (DVD)

€4.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 1 h 30 min. Age rating: 16
Subtitles: finnish,swedish

Aaron Hallam (Benicio Del Toro) on huippuunsa hiottu tappokone, amerikkalainen erikoisjoukkojen sotilas Kosovon sodassa. Mutta Hallamin huippusalaisilla operaatioilla suorittamat veriteot eivät jätä häntä rauhaan taistelujen tauottuakaan. Kun Hallamin henkinen tasapaino alkaa järkkyä, hän saa lähtöpassit armeijasta. Tyhjän päälle putoava sotilas jää yksin painajaistensa kanssa. Pian Yhdysvaltojen luoteisosassa paljastuu sarja julmia murhia, joissa metsästäjät on julmasti teurastettu. Tapauksia tutkiva FBI:n agentti Abby Durrel on neuvoton ja pyytää apua. Eläkkeelle vetäytynyttä Bonhamia kaivataan jälleen etulinjaan. Legendaarinen erikoisjoukkojen kouluttaja Bonham epäilee uhrit nähtyään, että asialla on ollut joku hänen vanhoista oppilaistaan. Alkaa hyytävä kissa ja hiiri -leikki, jonka aikana paljastuu, että Bonhamin on pysäytettävä paras oppilaansa. Osat vain ovat vaihtuneet siinä määrin, että käy yhä vaikeammaksi sanoa, kumpi lopultakin on opettaja ja kumpi oppipoika; kumpi on saalistaja ja kumpi saalis.

Oscar- ja Golden Globe -voittaja BILLY FRIEDKIN (”Manaaja”, ”Kovaotteiset miehet”) on ohjannut adrenaliinilla uurretun toimintatrillerin, jonka myötä sukelletaan armotta ihmismielen pimeimpiin syövereihin. Karismaattiset Oscar-voittajat TOMMY LEE JONES (”MIB I+II, ”Takaa-ajettu”) ja BENICIO DEL TORO ( ”Traffic”, ”Snatch”) sekä CONNIE NIELSEN (”Gladiaattori”) ovat pääosissa repivän intensiivisessä elokuvassa, joka vie katsojan Oregonin metsien siimeksestä suurkaupungin sykkeeseen.

Director: William Friedkin

Actors: Connie Nielsen,Tommy Lee Jones,Benicio Del Toro,Leslie Stefanson,Jenna Boyd,Lonny Chapman,John Finn,Mark Pellegrino,José Zúñiga,Eddie Velez,Rex Linn,Ron Canada,Aaron DeCone,Carrick O´Quinn,Alexander Mackenzie

P916K

Specific References

ean13
6420201150078
Used