Futurama - 2. tuotantokausi (Futurama - Season 2) (4 DVD)
search
  • Futurama - 2. tuotantokausi (Futurama - Season 2) (4 DVD)

Futurama - 2. tuotantokausi (Futurama - Season 2) (4 DVD)

€14.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 7 h 17 min. Age rating: 7
Subtitles: finnish,swedish

Moninkertainen Emmy Award -voittaja ja SIMPSONIT –sarjan luonut ja tuottanut Matt Groening on myös hillittömän FUTURAMA –sarjan luova voima. Mutta enää emme ole Springfieldissä. Olemme Maapallolla 1000 vuotta ajassa eteenpäin, eikä tulevaisuus ole aivan sitä mitä kuvittelit.

Fry on nuori, 1900-luvun elämässään epäonnistunut perusjätkä, joka löytää yllättäen itsensä 1000 vuotta aikaansa edellä. Kuten tässäkin ajassa, elämä koostuu myös tulevaisuudessa pitkälti ihanien ja hirvittävien asioiden sekavasta yhdistelmästä. Asioille voi edelleen nauraa vaikka ne karkaavatkin tuon tuosta käsistä. Huolimatta ärsyttävistä avaruusolioista, raivostuttavista roboteista tai reistailevista vempaimista, ihmiset sinnittelevät edelleen samojen jokapäiväisten huolien parissa etsien rakkautta.

Ainutlaatuisen satiirisen huumorinsa ja omalaatuisen tyylinsä voimin Matt Groening on luonut uuden epätavallisen mutta rakastettavan perheen. FUTURAMA tekee tutkimusmatkan ihmisen olemisen kaikkiin ilon ja surun lähteisiin – ja myös ongelmiin joihin emme vielä ole osanneet varautua; kuten miten tulee toimia kun peukaloosi asennettu kännykkä valitsee väärän numeron. Ja vaikka sarjalla on paljon sanottavaa nykypäivästä, on FUTURAMA ennen kaikkea tulevaisuuden juhlaa villeimmillään.
P2129K

Specific References

ean13
6420614643853
Used