Midsomerin murhat - Kausi 6 (Midsomer Murders - Series 6) (5 DVD)
search
  • Midsomerin murhat - Kausi 6 (Midsomer Murders - Series 6) (5 DVD)

Midsomerin murhat - Kausi 6 (Midsomer Murders - Series 6) (5 DVD)

€19.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 8 h 13 min. Age rating: 12
Subtitles: finnish,swedish

ELÄMÄNTAITO
Barnaby ja Troy joutuvat ratkomaan kaksoismurhaa Malham Bridgen kylässä. Entinen suihkuseurapiireihin kuulunut lennokas nainen ja paikallinen kasanova löydetään kuolleena joesta. Nainen on itse juuri ollut syytettynä ja tutkimuksia mutkistaa uusi ruumis, joka löytyy pakastimesta. Itsemurha vai mahdollinen neljäs murhauhri?

KUOLEMAA JA UNELMIA
Eroamassa oleva Martin Wroath on tehnyt mökillään itsemurhan. Tekotapa on erittäin monimutkainen ja epäilykset heräävät mahdollisesta murhasta. Ruumis oli pumpattu täyteen masennuslääkkeitä, jotka olisivat tehneet hänestä tajuttoman jo tekohetkellä. Mies oli erittäin epäpidetty eikä vähiten velkojen takaisinmaksujen vuoksi.

VERELLÄ MAALATTU
Joyce Barnaby löytää naisen ruumiin ollessaan vesivärikurssilla. Uhrin kuolemaan ja taustoihin liittyy sitä enemmän epäselvyyksiä mitä syvemmälle tapausta kaivetaan. Barnaby jäävätään apauksen hoidosta, koska hänen vaimonsa oli uhrin kurssitoveri.

KAKSI KYLÄÄ
Nuori filmitähti kuolee Saatanallisten kokemusten -elokuvan ensi illassa. Barnaby ja Troy joutuvat kahden eri kyläläisten selvittelyjen väliin. Saatanan talo -kirjan kirjoittajan Ellis Bellisin perinnössä taitaa olla jotain pintaa syvemmällä.

PETOLINNUT
Julian Shephard löydetään hukkuneena. Itsemurhaa epäillään motiiviksi, sillä häneltä oli evätty pääsy rahoihinsa. Rahat olivat sidottuna Midsomerin miljönäärikeksijän pakokaasuttomaan liikennejärjestelmäprojektiin.

Directors: Peter Smith,Jeremy Silberston,David Tucker

Actors: Laura Howard,Jane Wymark,Daniel Casey,John Nettles

P36600K

Specific References

ean13
6438044127850
Used