Ilmestyskirja Nyt Redux (Apocalypse Now Redux (1979)) (DVD)
search
  • Ilmestyskirja Nyt Redux (Apocalypse Now Redux (1979)) (DVD)

Ilmestyskirja Nyt Redux (Apocalypse Now Redux (1979)) (DVD)

€9.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 3 h 14 min. Age rating: 16
Subtitles: finnish,swedish

Saigon, Vietnam. Yksinäisessä hotellihuoneessa nuori kapteeni Willard käy yhden miehen sotaansa, joka ei pääty koskaan. Willardin harhaisen illanvieton keskeyttää kuitenkin ovelta kuuluva koputus. Kapteenille tarjotaan erittäin vaarallista tehtävää suoraan pimeyden sydämeen. Hänen tulee etsiä käsiinsä amerikkalainen eversti Kurtz, jonka olinpaikasta ei ole varmaa tietoa. Kurtz on todellinen legenda erikoisjoukkojen keskuudessa, rohkea ja päättäväinen sotilasjohtaja. Mutta nyt on aihetta epäillä, että eversti on mennyt liian pitkälle. Viidakossa hulluus on aina vain yhden askeleen päässä... Willard lähtee jokiveneellä yläjuoksulle suorittamaan saamaansa tehtävää. Nuori upseeri joutuu kohtaamaan vihreän helvetin kaikki kauhut ennen kuin pääsee kasvotusten etsimänsä miehen kanssa.

Ilmestyskirja Nyt Redux on lyhentämätön versio Francis Ford Coppolan ajattomasta mestariteoksesta; kokonaisuudessaan restauroitu työ tarjoaa häikäisevää laatua ja vie katsojan entistä syvemmälle ihmismielen mustimpiin syövereihin.

Ilmestyskirja Nyt Redux on klassikko, jonka vaikutusta amerikkalaiseen elokuvaan ja sielunmaisemaan ei voi yliarvioida. Tämä ohjaajan oma versio on jopa 5o minuuttia pitempi kuin alkuperäinen elokuva ja sisältää useita kokonaan ennennäkemättömiä kohtauksia. Kapteeni Willardin tuskainen odysseia äärimmäisen kauhun ja pelon lähdevesille syventyy ja tiivistyy uuden materiaalin myötä. Mahtava mestariteos laukeaa lopulta infernaaliseksi visioksi, kadotettujen enkeleiden verijuhlaksi.

Director: Francis Ford Coppola

Actors: Harrison Ford,Marlon Brando,Robert Duvall,Martin Sheen,Dennis Hopper,Laurence Fishburne,Scott Glenn,Frederic Forrest,Albert Hall,Jerry Ziesmer,G.D. Spradlin,Sam Bottoms,Bo Byers,James Keane,Kerry Rossall

P33063K

Specific References

ean13
5706550023159
Used