Django Unchained (2012) (DVD)
search
  • Django Unchained (2012) (DVD)

Django Unchained (2012) (DVD)

€5.90
Tax included
Quantity
On Stock

Used DVD. Age rating: 16
Subtitles: finnish,english,swedish


Django Unchained sijoittuu Yhdysvaltain etelävaltioihin juuri sisällissodan syttymistä edeltäville vuosille. Elokuvan pääosassa nähdään Oscar-voittaja Jamie Foxx Django-nimisenä orjana, jonka hurja historia edellisten omistajien alaisuudessa heittää hänet samalle polulle saksalaissyntyisen palkkionmetsästäjän Dr. King Schultzin (Oscar-voittaja Christoph Waltz) kanssa. Schultz on murhanhimoisten Brittlen veljesten jäljillä, ja vain Django voi johdattaa hänet heidän luokseen. Epätavallisia keinoja kaihtamaton Schultz hankkii Djangon itselleen ja lupaa vapauttaa tämän, kunhan Brittlen sakki on napattu elävänä tai kuolleena.

Onnistuneen ajojahdin jälkeen Schultz pitää lupauksensa ja vapauttaa Djangon, mutta miehet päättävätkin jatkaa matkaa yhdessä, ja Schultz ryhtyy metsästämään etelän etsityimpiä rikollisia Django rinnallaan. Djangolla on kuitenkin vain yksi tavoite: etsiä ja pelastaa Broomhilda (Kerry Washington) - hänen vaimonsa, jonka orjakauppa on häneltä kauan sitten riistänyt.

Director: Quentin Tarantino

Actors: Leonardo DiCaprio,James Russo,Franco Nero,Bruce Dern,James Remar,Don Johnson,Tom Savini,Jamie Foxx,Walton Goggins,Kerry Washington,Christoph Waltz,RZA,Zoe Bell,Samuel L Jackson,MC Gainey

P54621K

Specific References

ean13
5051162304913
Used