Shaolin Soccer (DVD)
search
  • Shaolin Soccer (DVD)

Shaolin Soccer (DVD)

6,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 25 min. Ikäraja: 12
Tekstitykset: suomi

85 min pitkä versio.
Toimintakomedia SHAOLIN SOCCER on noussut kaikkien aikojen suosituimmaksi Hong Kong –tuotannoksi – eikä vähiten elokuvan huumaavien toimintakohtausten, villien erikoistehosteiden ja kieron huumorin ansiosta. Elokuva on rikkonut katsojaennätyksiä kautta Aasian ja voittanut monen monta palkintoa, mukaan lukien paras elokuva, paras ohjaaja, paras näyttelijä ja parhaat visuaaliset tehosteet Hong Kong Film Awards –tilaisuudessa.

Shaolin on pyhä taito, jota harjoitettiin läpi aikakausien; se tuli tuntea ja osata sydämen perukoissa asti. Shaolin Soccerissa se on paljon muutakin kuin vain elämänfilosofia kuudelle nuorelle uskovaiselle. Se on kokonainen elämäntapa. Mutta maailman alati muuttuessa heidän ympärillään kunniasta ja itsehillinnästä tulee unohdettuja arvoja ja nuoret eksyvät polulta – kaikki paitsi yksi uskollinen seuraaja, Sing (Stephen Chow). Entisen jalkapallotähden avulla hän kerää kokoon vanhat, rapakunnossa ja tuuliajolla olevat ystävänsä ja värvää tiimiin nuoren naisen, jolla on uskomattomia kung fu–taitoja. Yhdessä he aikovat tuoda Shaolinin muinaisen mahdin osaksi modernia jalkapalloa – ja matkan varrella he saattavat hyvinkin viedä maailman suosituimman urheilulajin aivan uusiin ulottuvuuksiin.

Ohjaaja: Stephen Chow

Näyttelijät: Vincent Kok,Cecilia Cheung,Ng Man Tat,Karen Mok,Vicky Zhao,Stephen Chow,Man Tat Ng,Zhao Wei,Kwok Kuen Chan,Yin Tse,Hui Li,Kai Man Tin,Wong Kai Yue,Lam Tze Chung,Mo Mei Lin,Ming Ming Zhang,Pu Ye Dong

P1150K

Tilausviitteet

ean13
5706550023845
Käytetty