Corpse Bride (2005) (DVD)
search
  • Corpse Bride (2005) (DVD)

Corpse Bride (2005) (DVD)

5,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 13 min. Ikäraja: 7
Tekstitykset: suomi,ruotsi

Corpse Bride jatkaa Tim Burtonin klassikkoelokuvien Saksikäsi-Edward ja Painajainen ennen joulua synkän romanttista perinnettä.

1800-luvulle, eurooppalaiseen kylään sijoittuva stop motion -animaatiotekniikalla kerrottu tarina seuraa Victor-nimistä nuorta miestä (äänenä Johnny Depp), joka on päätynyt manalaan. Hänet on naitu salaperäisen ruumismorsiamen (äänenä Helena Bonham Carter) kanssa, samalla kun hänen oikea morsiamensa Victoria (äänenä Emily Watson) odottaa avuttomana elävien joukossa.Vaikka elämä kuolleiden maassa osoittautuukin paljon värikkäämmäksi kuin Victorin tiukka kotikasvatus, hän tietää, ettei mikään tässä maailmassa - eikä seuraavassakaan - voi pitää häntä erossa oikeasta rakastetustaan. Elokuva on tarina optimismista, romantiikasta ja eloisasta kuolemanjälkeisestä elämästä, ja se on kerrottu klassiseen Burtonin tyyliin.

Ohjaajat: Tim Burton,Mike Johnson

Näyttelijät: Johnny Depp,Christopher Lee,Helena Bonham Carter,Emily Watson,Joanna Lumley,Paul Whitehouse,Albert Finney,Richard E. Grant,Jane Horrocks,Michael Gough,Tracey Ullman,Deep Roy,Enn Reitel,Danny Elfman,Stephen Ballantyne

P34730K

Tilausviitteet

ean13
7321944593513
Käytetty