Prinsessa ja sammakko (The Princess and the Frog) (DVD)
search
  • Prinsessa ja sammakko (The Princess and the Frog) (DVD)
  • Prinsessa ja sammakko (The Princess and the Frog) (DVD)

Prinsessa ja sammakko (The Princess and the Frog) (DVD)

8,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 33 min. Ikäraja: 7
Tekstitykset: suomi,ruotsi,englanti


Haluatko tietää, mitä todella tapahtui, kun prinsessa suuteli sammakkoa sadussa? Lähde mukaan ihastuttavaan musikaaliseikkailuun, niin se selviää!

Kun Maldonian prinssi, Naveen, solmii sopimuksen tri Facilier -nimisen noidan kanssa, huijaa häijy noita prinssiä ja muuttaa tämän ilkeyksissään sammakoksi. Kun Naveen tapaa kauniin Tianan, hän luulee tyttöä prinsessaksi ja pyytää suukkoa loitsun perumiseksi. Mutta lopputulos ei ole ihan se, mitä Naveen olisi toivonut - myös Tiana nimittäin muuttuu sammakoksi. Ja niin saa parivaljakko lähteä etsimään 197-vuotiasta voodoo-noitaa, Mama Odieta. Vain hän voi perua loitsun?

Monta Oscar® -ehdokkuutta saanut Prinsessa ja sammakko on riemukas tarina, jonka värikkäiden tapahtumien taustana on jazzin pääkaupunki, New Orleans. Puhuvat sammakot, trumpettia soittava alligaattori ja lemmenkipeä tulikärpänen ovat vain muutamat tämän Disneyn 49. klassikon unohtumattomista hahmoista. Nyt on sinunkin aika kokea erään maailman kuuluisimman suukon lumo!

Ohjaajat: Ron Clements,John Musker

Näyttelijät: Keith David,Bruno Campos,Jim Cummings,Jenifer Lewis,Peter Bartlett,Terrence Howard,Oprah Winfrey,Anika Noni Rose,Michael Leon Wooley,Jennifer Cody

P38393K

Tilausviitteet

ean13
8717418242152
Käytetty