Kikin lähettipalvelu (Kikis Delivery Service) (DVD)
search
  • Kikin lähettipalvelu (Kikis Delivery Service) (DVD)

Kikin lähettipalvelu (Kikis Delivery Service) (DVD)

6,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 38 min. Ikäraja: sallittu
Tekstitykset: suomi

Eiko Kadonon alkuperäinen tarina Majo no Takkyubin on lasten ja nuortenkirjallisuuden merkkiteos. Se kuvaa lämpimästi tämän päivän japanilaistyttöjen itsenäisyyden ja riippuvaisuuden välistä kuilua heidän toiveidensa ja henkensä kautta. Ainoa epätavallinen asia jonka 13-vuotias sankaritar Kiki osaa, on se että hän lentää kuin taivaan lintu. Hänen maailmassaan noidat eivät muuten ole sen lahjakkaampia kuin muutkaan tytöt. Noitien velvollisuus on elää vuosi vieraassa kaupungissa ja harjoittaa taitojaan. Vasta sitten muut voivat uskoa että kyseessä on oikea noita.

Kikin tukena on äidin vanha mutta hyvin pidetty luuta ja isältä lahjaksi saatu radio, sekä musta kissa Jiji, joka on niin läheinen, että se tuntuu melkein osalta Kikiä itseään, mutta hänen sydämensä epäröi omin päin viihtymisen ja inhimillisen seuran kaipuun ristiaallokossa. Kikin elämä kuvastaa niin monien tämän päivän japanilaisten tyttöjen elämää. Heidän vanhempansa rakastavat heitä ja tukevat heitä taloudellisesti, mutta kaupungin kirkkaat valot vetävät heitä puoleensa, ja tytöt ovat matkalla maailmalle itsenäistyäkseen. Määrätietoisuus ei ole heidän vahvin piirteensä eikä elämän ymmärrys ole vielä kovin syvällistä. Nämä tekijät heijastuvat tämän päivän nuorten maailmaan. Tämän elokuvan noidan kyvyt eivät itse asiassa poikkea juuri lainkaan tosielämän tyttöjen lahjoista.

Ohjaaja: Hayao Miyazaki

Näyttelijät: Kappei Yamaguchi,Chika Sakamoto,Minami Takayama,Rei Sakuma,Keiko Toda,Mieko Nobusawa,Koichi Miura,Haruko Kato,Hiroko Seki,Yuriko Fuchizaki,Kôichi Yamadera,Kikuko Inoue,Yûko Kobayashi,Mika Doi,Takaya Hashi

P2341K

Tilausviitteet

ean13
6416335177661
Käytetty