Maksutavat

Maksupalvelun tarjoaa Paytrail. Ehdot löytyy osoitteesta

https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Suomen Postia. Matkahuoltoa tai R-kioskien ärräpostia emme käytä tällä hetkellä. Tuotteet lähetetään yleensä seuraavana arkipäivänä maksun saapumisesta. 

Postiennakko ei ole toimitusvaihtoehdoissamme.

Toimituskulut

Toimituskulut Suomen alueella 4.95€ - 6.95€ riippuen tuotteitten määrästä/painosta/koosta ja toimitustavasta. Nouto liikkeestä toimitustavassa ei ole toimtuskuluja. 

Myyntialue
  

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan pääsääntöisesti Suomren alueelle. Jos tilaat muualta niin varmista toimituskulut lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@videodivari.fi.

Toimitusaika
  

Tilaukset pyritään toimittamaan postiin viimeistään seuraavana arkipäivänä tai heti kun saamme tilaustuotteet toimittajilta. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa. 

Viallisen tuotteen palautus
  

Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta info@videodivari.fi,. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kauppiaan kanssa. Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset
  

Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa. 
Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen seitsemän päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille.

Riitatilanteet

Linkkejä riidanratkaisuelimiin:

 

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

- Ensisijaisesti sähköpostilla osoitteesta info@videodivari.fi