Maksuvaihtoehdot

Verkkopankit

Maksaminen onnistuu kaikilla kotimaisilla verkkopankkipainikkeilla.

Ennakkomaksu

Voitte maksaa tilauksenne ennakkoon tilillemme. Saatte maksutiedot ilmoittamaanne sähköpostiosoitteeseen.

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Suomen Postia tai R-kioskien ärräpostia. Tuotteet lähetetään yleensä seuraavana arkipäivänä maksun saapumisesta. 

Ärräpaketista: Ilmoita mihin R-kioskiin haluat paketin toimitettavan. Puhelinnumero on myös hyvä olla asiakastiedoissa jotta saat ilmoituksen paketin saapumisesta kioskiin.

Toimituskulut

Toimituskulut Suomen alueella 3.95 €- 6.95 € riippuen tuotteitten määrästä/painosta/koosta. 

Myyntialue
  

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan pääsääntöisesti EU:n alueelle. Jos tilaat muualta niin varmista toimituskulut lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@videodivari.fi.

Toimitusaika
  

Tilaukset pyritään toimittamaan postiin / R-kioskille viimeistään seuraavana arkipäivänä tai heti kun saamme tilaustuotteet toimittajilta. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa. 

Viallisen tuotteen palautus
  

Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta info@videodivari.fi, . Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan nimikkeeseen, tai jos tuotetta ei enää ole saatavilla, niin palautetaan maksu.. Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kauppiaan kanssa. Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset
  

Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa. 
Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee  vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen seitsemän päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille.

Riitatilanteet

Linkkejä riidanratkaisuelimiin:

 

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

- Ensisijaisesti sähköpostilla osoitteesta info@videodivari.fi,.