Mitä ostamme?

Ostamme hyväkuntoisia elokuvia, pelejä ja muita populaarikulttuuriin liittyviä tuotteita. Ohessa tarkemmin eriteltynä mistä voi jopa käteisostoa harkita. Vaihtohyvitystä voi saada myös tässä listaamattomista tuotekategorioista.

DVD ja Blu-ray elokuvat ja tv-sarjat

Hyväkuntoiset tuotteet joissa tallella myös kansi ja kotelo. Erityisesti kauhu, sci-fi, anime, lännenelokuva, eurooppalainen ja sotaelokuvat ovat genrejä joista voi löytyä ostettavaa. Vaihdossa kelpaa lähes kaikki kunhan kunto on hyvä.

CD ja LP-levyt

Naarmuttomat levyt koteloineen ja vihkosineen. Proge, metalli ja hard rock ovat meitä kiinnostavia genrejä (erikoisuuksia kaihtamatta). Kokoelmat, klassinen ja yleinen iskelmä/pop on enemmänkin vaihtopuolen juttuja. Toki kaikkea voi tarjota.

Videopelit

NES, SNES, Megadrive, PS1 ja 2 ynnä muut 80 ja 90-luvun pelit ja pelikonsolit. Hyvitys riippuu kunnosta ja siitä onko mukana ohjeet tai kotelot.

Uudempiakin voi tarjota, mutta esim ps3 ja xbox360 peleistä saa todennäköisimmin vaihtohyvitystä.

Sarjakuvat ja lehdet

Marvel, DC ja sarjakuva-albumit kannattaa tuoda näytille. Vanhat pelilehdet kiinnostavat myös. Erotiikkalehdille on myös kysyntää.

Manga

Englanninkielisestä mangasta saa keskimäärin paremman hyvityksen kuin suomenkielisestä. Japaninkielistä voimme ottaa vastaan myös.

Kirjat

Valikoimaamme sopii fantasia, kauhu, peliaiheiset ja populaarikulttuuriin liittyvät kirjat.