Langenneet enkelit (Falling Angels (2003)) (DVD)
search
  • Langenneet enkelit (Falling Angels (2003)) (DVD)

Langenneet enkelit (Falling Angels (2003)) (DVD)

4,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 40 min. Ikäraja: 12
Tekstitykset: suomi,ruotsi

1960-luvun lopulla Kanadassa asuvat Fieldien perheenjäsenet elävät kaikki murroskauttaan. Perheen kolme teini-ikäistä tytärtä kohtaavat maailman tyystin eri tavalla kuin vanhempansa – uutena aikana, sukupolvikuilun toisella puolella. Heille aika on itsensä löytämisen, vapaan rakkauden, rohkean musiikin, kapinoinnin ja psykedeelisten huumeiden taistelukenttäää. Sen sijaan perheen isälle, Jim Fieldille taistelu käydään ydinvarustelun ja kylmän sodan ohjeet sekä uhkakuvat mielessä: tarvittaessa omalla pihalla, omassa bunkkerissa, patriotismiin perustuen.

Jimin aviopuoliso, Mary, on hukuttanut elämänsä nousut ja laskut aikaa sitten viinaan, alkoholisoituen pahasti. 60- ja 70-lukujen vaihde ja vivahteet heijastuvat jokaiseen Fieldin perheessä eri tavoin, silti kaikkiin selvät jäljet jättäen. Heidän on löydettävä itsensä uudelleen – yksin. Mutta samalla heitä kaikkia sitoo yhteinen synkkä salaisuus.

Ohjaaja: Scott Smith

Näyttelijät: Miranda Richardson,Katharine Isabelle,Callum Keith Rennie,Kristin Adams,Monté Gagné,Mark McKinney,Carman Fielding,Courtney Goodison,Melissa Brown,Kett Turton,Ingrid Nilson,Kristina Hughes,Jonathan Bastian,Josh Strait,Chris Scott

P1086K

Tilausviitteet

ean13
6416548449616
Käytetty