Miami Vice (2006) (DVD)
search
  • Miami Vice (2006) (DVD)

Miami Vice (2006) (DVD)

4,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 2 h 6 min. Ikäraja: 16
Tekstitykset: suomi,ruotsi

80-luvun kokaiinicowboyt ovat mennyttä aikaa, mutta Miamin kiihkeä ilmapiiri, sen peitetehtävissä toimivat poliisit ja Michael Mannin tiukalla asenteella mainetta niittänyt tv-sarja on nyt saatettu 2000-luvulle elokuvassa Miami Vice.

Ricardo Tubbs (elokuvan Ray Oscar-voittaja Jamie Foxx, Merijalkaväen mies) on urbaani ja nokkela tyyliniekka. Hän asuu yhdessä bronxilaissyntyisen Trudyn kanssa (brittinäyttelijä Naomie Harris, 28 Days Later, tulevat Pirates of the Caribbean 2 ja 3). Tällä kertaa heidän peitetehtävänään on kuljettaa huume-erä Etelä-Floridaan napatakseen kolmesta murhasta vastuussa olevan rikolliskoplan. Sonny Crockett (Colin Farrell, S.W.A.T. ja The New World) on rosoinen ja karismaattinen hahmo, jolla on aina pilke silmäkulmassa kunnes – ollessaan tehtävässä floridalaisliigan tavarantoimittajan luona – hän ihastuu Isabellaan, ase- ja huumekauppiaan kiinalais-kuubalaiseen vaimoon (kiinalaisnäyttelijätär Gong Li, Punainen lyhty ja Memoirs of a Geisha). Paras tapa uppoutua peitetehtävän rooliin on olla oma itsensä mutta kovaan ääneen ja kybällä. Jutun tärkeys ajaa kuitenkin Crockettin ja Tubbsin äärimmäisyyksiin, niin että rooli ja todellisuus alkavat sekoittua, poliisi ja konna ovat pian yksi ja sama.

Ohjaaja: Michael Mann

Näyttelijät: Justin Theroux,Colin Farrell,Naomie Harris,Jamie Foxx,John Hawkes,Barry Shabaka Henley,Isaach De Bankolé,Ciarán Hinds,Eddie Marsan,Ana Cristina De Oliveira,Luis Tosar,Domenick Lombardozzi,John Ortiz,Li Gong,Elizabeth Rodriguez

P1125K

Tilausviitteet

ean13
5050582445275
Käytetty