Ylpeys ja ennakkoluulo (Pride & Prejudice (2005)) (DVD)
search
  • Ylpeys ja ennakkoluulo (Pride & Prejudice (2005)) (DVD)

Ylpeys ja ennakkoluulo (Pride & Prejudice (2005)) (DVD)

7,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 2 h 1 min. Ikäraja: sallittu
Tekstitykset: suomi,ruotsi

Rouva Bennetillä on ollut viiden tyttärensä kasvattamisessa yksi ainoa päämäärä – löytää kaikille aviomies. Toiseksi vanhin tytär Lizzie keksii kuitenkin helposti ainakin sata syytä pysyä naimattomana. Rouva Bennet kuulee loistouutisen varakkaan poikamiehen ja tämän hienostuneen ystäväpiirin asettumisesta naapurikartanoon kesää viettämään. Koko perhe innostuu ajatuksesta, kun kosijaehdokkaita on nyt tarjolla yllin kyllin.

Uusi naapuri, herra Bingley, mieltyykin avuliaasti heti ensi silmäyksellä Bennettien vanhimpaan tyttäreen Janeen. Lizzie kohtaa synkänkomean ja pöyhkeän herra Darcyn, mutta heidän kipinöivästi alkanut suhteensa sotkeutuu toisen ylpeyteen ja toisen ennakkoluuloihin. Onnistuvatko he selvittämään välinsä ja löytääkö Lizzie vihdoinkin riittävän hyvän syyn astua avioliittoon?

Ohjaaja: Joe Wright

Näyttelijät: Donald Sutherland,Jena Malone,Brenda Blethyn,Rosamund Pike,Keira Knightley,Matthew MacFadyen,Pip Torrens,Claudie Blakley,Kelly Reilly,Talulah Riley,Carey Mulligan,Sylvester Morand,Simon Woods,Janet Whiteside,Sinead Matthews

P1185K

Tilausviitteet

ean13
5050582391237
Käytetty