9. komppania (9-ya rota (2005)) (DVD)
search
  • 9. komppania (9-ya rota (2005)) (DVD)

9. komppania (9-ya rota (2005)) (DVD)

7,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 2 h 21 min. Ikäraja: 16
Tekstitykset: suomi,ruotsi

Sodanvastainen 9. KOMPPANIA kuvaa Afganistanin sodan loppuvaihetta nuorten sotilaiden silmin. Se on ensimmäinen venäläinen sotaelokuva, jossa käsitellään Afganistanin sodan jättämiä traumoja kuten aikoinaan Vietnamin sodan arpia tulkinneet Platoon ja Full Metal Jacket.

Elokuvan tapahtumat sijoittuvat 1988 -1989 väliseen aikaan, aikaan jolloin Neuvostoliiton joukot ovat vetäytymässä pois Afganistanista. Kaksi 18-vuotiasta nuorukaista tapaa toisensa kasarmilla. Molemmat pojat ovat ilmoittautuneet vapaaehtoisiksi ”operaatio Afganistaniin” ja molemmilla on omat syynsä. Heidät lähetetään valmennusleirille josta he joutuvat suoraan huonomaineeseen yhdeksänteen divisioonaan, joka on koottu vihaisista ja kurittomista nuorukaisista. Yhdeksäs divisioona lähetetään aina ensimmäisenä rintamalle puolustamaan isänmaan kunniaa. Tässä sodassa ei ole kunniaa, eikä nuorukaisilla kohta ole edes isänmaata.

Ohjaaja: Fyodor Bondarchuk

Näyttelijät: Aleksei Chadov,Aleksei Serebryakov,Aleksei Kravchenko,Fyodor Bondarchuk,Mikhail Evlanov,Ivan Kokorin,Artyom Mikhalkov,Konstantin Kryukov,Artur Smolyaninov,Mikhail Porechenkov,Irina Rakhmanova,Mikhail Yefremov,Andrei Krasko,Stanislav Govorukhin,Aleksandr Bashirov

P1722K

Tilausviitteet

ean13
5706132385811
Käytetty