Trainspotting (1996) (DVD)
search
  • Trainspotting (1996) (DVD)

Trainspotting (1996) (DVD)

7,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 30 min. Ikäraja: 16
Tekstitykset: suomi,ruotsi,englanti

RENTONIN ja hänen edinburghilaisten työläisystäviensä elämä koostuu kahdenlaisesta olotilasta. Joko ollaan ihan kamoissa. Tai sitten yritetään olla ihan kamoissa. Mutta entä jos yksi porukasta päättääkin päästä kuiville?

Ohjaaja Danny Boyle (28 päivää myöhemmin) yhdessä Shallow Grave - ryhmineen tarjoaa tyyliä ja tarinankerronnan taikaa, joka vaihtelee hulvattoman hauskan ja kauhistuttavan, mielikuvituksellisen kieroutuneen ja pelottavan realistisen, leikkisän ja kuolettavan traagisen välillä. Ewan McGregor (Moulin Rouge) esittää Rentonia, elokuvan kertojaa, joka käyttää kamaa silloin tällöin. Hän tuskin koskaan laskeutuu elämänsä vuoristoradalta. Jonkun mielestä hän tulee tipahtamaan siltä. Mutta me katsojat saamme nauttia tästä hurjasta menosta - ja jatkaa sitten ehjin nahoin matkaa.

Ohjaaja: Danny Boyle

Näyttelijät: Ewan McGregor,Jonny Lee Miller,Peter Mullan,Robert Carlyle,Kevin McKidd,Kelly MacDonald,Ewen Bremner,Shirley Henderson,James Cosmo,Stuart McQuarrie,Eileen Nicholas,Susan Vidler,Pauline Lynch,Irvine Welsh,Dale Winton

P2006K

Tilausviitteet

ean13
5050582550757
Käytetty