Pahuus (Ondskan (2003)) (DVD)
search
  • Pahuus (Ondskan (2003)) (DVD)

Pahuus (Ondskan (2003)) (DVD)

7,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 48 min. Ikäraja: 16
Tekstitykset: suomi,ruotsi

Erik elää kotona sadistisen isäpuolen armoilla ja koulussa jengin varjossa. Kun kovapintainen poika erotetaan koulusta, hän saa vielä yhden mahdollisuuden: arvostettu sisäoppilaitos Stjärnsberg on kuuluisa siitä, että se tekee niskuroivista nulikoista miehiä. Erikin tulee vain keskittyä opintoihinsa uhattuna olevan tulevaisuutensa tähden. Mutta eliittikoulussa vallitsee brutaali nokkimajärjestys, ja osa oppilaista elää jatkuvan kauhun vallassa. Koulun henkilökunta antaa hiljaisen siunauksensa simputukselle, jonka avulla vanhemmat oppilaat kiduttavat nuorempiaan. Erikin yritykset nousta sortoa vastaan ilman väkivaltaa johtavat tapahtumiin, joita hän ei kykene hallitsemaan. Lopulta Erik on valmis viimeiseen kostoon.

Pahuus on kertomus väkivallan kierteestä, joka voi viedä tyystin mukanaan. Sen vastavoimana seisovat ystävyys ja rakkaus, jotka rakentavat ja parantavat tuhoamisen sijaan. Ajatuksia- herättävän, epätavallisen elokuvan päärooleissa nähdään nuoret tähdet ANDREAS WILSON ja GUSTAF SKARSGÅRD sekä suomalainen LINDA ZILLIACUS. Oscar-ehdokkuuden saaneen elokuvan on ohjannut MIKAEL HÅFSTRÖM ja se perustuu kirjailija JAN GUILLOUN samannimiseen omaelämäkerralliseen kirjaan.

Ohjaaja: Mikael Håfström

Näyttelijät: Gustaf Skarsgård,Andreas Wilson,Linda Zilliacus,Henrik Lundström,Jesper Salén,Filip Berg,Fredrik af Trampe,Richard Danielsson,Martin Svane,Rustan Blomqvist,Peter Eggers,Per Westergren,Henrik Linnros,Theodor Hoffsten,Sanna Mari Patjas

P2052K

Tilausviitteet

ean13
6420201160220
Käytetty