Havanna Blues (Habana Blues) (DVD)
search
  • Havanna Blues (Habana Blues) (DVD)

Havanna Blues (Habana Blues) (DVD)

6,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 46 min. Ikäraja: 12
Tekstitykset: suomi

Kaksi havannalaista rokkaria, Ruy ja Tito, järjestää bändinsä ensimmäistä keikkaa romahtamaisillaan olevaan teatteriin ja haaveilee samalla pääsystä ulkomaankiertueelle. Kahden pienen lapsen isä Ruy ja juopottelevan mummonsa rommit kustantava Tito yrittävät samalla selviytyä ahtaalle joutuneessa kotikaupungissaan tekemällä kaikenlaista viatonta, mutta sosialistisessa systeemissä kiellettyä pikkubisnestä.

Porttia paratiisiin raotetaan kaverusten tutustuessa espanjalaisiin tuottajiin, jotka etsivät Kuubasta tuntemattomia kykyjä. Ruy ei epäile käyttää apunaan hyvin toimivaa sex appealiaan, johon lankeaa jopa laskelmoiva levy-yhtiön pomo Marta. Aito kuubalainen saippuaooppera on pian valmis, kun Ruyn vaimo ilmoittaa saaneensa tarpeeksi miehensä syrjähypyistä, samalla kun levy-yhtiö odottaa erityisohjeita Miamin pääkonttorista.

Espanjalaisen Benito Zambranon toinen pitkä elokuva sai ohjaajan palaamaan opiskelukaupunkiinsa Havannaan, jonka lukuisiin tarinoihin hän tutustui jo kouluvuosinaan. Zambrano niitti runsaasti mainetta Andaluciaan sijoittuvalla esikoisellaan Solas (1999), jota levitettiin Suomessakin nimellä Yksinäinen sydän. Toista elokuvaa odotettiin pitkään ja Habana Blues osoitti omaavansa kaikki hitin elementit, mistä todistavat kotimaan mukavat katsojaluvut.

Habana Bluesissa ei soi blues, vaan rock, hip hop ja paikoitellen myös raskaampi metalli. Elokuva on oiva johdatus siihen, millainen musiikki Havannassa soi tänään, kun Buena Vista Social Clubin lapsenlapset ovat ryöstäneet jo aikaa sitten show’n.

Ohjaaja: Benito Zambrano

Näyttelijät: Alberto Yoel,Roberto Sanmartín,Yailene Sierra,Zenia Marabal,Marta Calvó

P2485K

Tilausviitteet

ean13
6416335177456
Käytetty