River Queen (2005) (DVD)
search
  • River Queen (2005) (DVD)

River Queen (2005) (DVD)

5,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 49 min. Ikäraja: 16
Tekstitykset: suomi,ruotsi

1860-luvun Uusi-Seelanti elää uuden ajan murroksessa vuonna 1854. Uuden maailman vehreää saarta ovat kovaa vauhtia asuttamassa Englannista tulevat uudisraivaajat, tuoden mukanaan tapansa ja keksintönsä. Saaren alkuasukaskansa, maorit, näkevät tilanteen uhkana, yhdistävät heimojensa voimat ja käyvät sotaan valkoihoisia tunkeutujia vastaan. Mutta vihamielisyys ei vallitse kaikkien valkoisten ja maorien välillä.

Englantilainen Sarah on asettunut asumaan ja tutustunut paikalliseen maoriheimon johtajan poikaan. Heidän väliset tunteet syvenevät ja Sarah tulee raskaaksi. Vuosien edetessä ja taisteluiden pahentuessa maorien ja uudisasukkaiden välillä, Sarahin on valittava puolensa tilanteessa, jossa hänen ja hänen lapsensa elämät ovat jatkuvasti uhattuina taisteluiden keskellä.

Ohjaaja: Vincent Ward

Näyttelijät: Kiefer Sutherland,Temuera Morrison,Stephen Rea,Samantha Morton,Cliff Curtis,Anton Lesser,Wi Kuki Kaa,Brandon Lakshman,Rawiri Pene,Mark Ruka,Tyson Reweti,Grayson Putu,Nathan Passfield,Laura Coyte Douglas,Julie Ranginui

P3815K

Tilausviitteet

ean13
6416548474311
Käytetty