Finding Neverland - tarinan lähteillä (Finding Neverland (2004)) (DVD)
search
  • Finding Neverland - tarinan lähteillä (Finding Neverland (2004)) (DVD)

Finding Neverland - tarinan lähteillä (Finding Neverland (2004)) (DVD)

9,95 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Uusi DVD. Kesto: 1 h 37 min. Ikäraja: 7
Tekstitykset: suomi,ruotsi

Taianomainen fantasiaelokuva pohjautuu löyhästi James Barrien, klassikkosatu Peter Panin luojan, elämään. Tapahtumat sijoittuvat Lontooseen vuonna 1904, ja kuvaavat fiktiivisesti Barrien luovaa matkaa – aina inspiraation syttymishetkestä maailmankuulun näytelmän ensi-iltaan Duke of York teatterissa. Tämä ilta muuttaa niin Barrien kuin häntä ympäröivien ihmisten elämän.

Ohjaaja Marc Forster (”Monster’s Ball”) ja maineikas tähtikaarti (Johnny Depp, Kate Winslet, Dustin Hoffman sekä Julie Christie) kiidättävät katsojan unohtumattomalle matkalle, johon mahtuu niin huumaavaa fantasiaa kuin arjen realismiakin. Aikuiselämän vastoinkäymiset ja sydänsurut parannetaan lumoavalla mielikuvituksella ja lapsenomaisella viattomuudella – lapsen, joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Niin kriitikot kuin yleisötkin hurmannut elokuva palkittiin mm. seitsemällä Oscar®-ehdokkuudella*.

Ohjaaja: Marc Forster

Näyttelijät: Johnny Depp,Kate Winslet,Julie Christie,Radha Mitchell,Dustin Hoffman,Kelly MacDonald,Mackenzie Crook,Ian Hart,Jimmy Gardner,Freddie Highmore,Joe Prospero,Nick Roud,Luke Spill,Eileen Essel,Oliver Fox

P38606U

Tilausviitteet

ean13
6438044010152
Uusi