Uptown Girls (2003) (DVD)
search
  • Uptown Girls (2003) (DVD)

Uptown Girls (2003) (DVD)

7,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 28 min. Ikäraja: sallittu
Tekstitykset: suomi,ruotsi

Brittany Murphy (Älä sano sanaakaan, 8 Mile) ja Dakota Fanning (Minä olen Sam, Koston liekki) säihkyvät Manhattanin valoja kirkkaampina ihastuttavassa New York-sadussa. Tähtikaksikkoa tahdittavat Marley Shelton (Pakko olla in), Donald Faison (Big Fat Liar Valehtelija) ja Heather Locklear (Spin City) elokuvassa joka naurattaa, itkettää... ja naurattaa jälleen!

Molly (Murphy) on ankarasti bailaava rock’n’roll-prinsessa, jonka tulonlähde katoaa kuin tuhka tuuleen. Ray (Fanning) taas on yhdeksänvuotias tyttö, jonka viimeisin(kin) lastenhoitaja otti hatkat. Ja vain Rayn kiireistäkin kiireisemmälle äidille (Locklear) voisi tulla mieleen palkata Molly lapsenvahdiksi. Toistensa vastakohdat kokevat yhdessä niin kontrollikriisejä (Rayn, tietenkin) kuin kiukunhallintaongelmiakin (Mollyn, tottakai) ja pikkuhiljaa kaksikko huomaa, että joskus paras ystävä voi löytyä kun sitä vähiten odottaa!

Ohjaaja: Boaz Yakin

Näyttelijät: Brittany Murphy,Marley Shelton,Heather Locklear,Dakota Fanning,Donald Faison,Jesse Spencer,Austin Pendleton,Will Toale,Marceline Hugot,Pell James,Quddus,Russell Steinberg,Susanna Frazer,Wynter Kullman,Amy Korb

P39253K

Tilausviitteet

ean13
6438044008456
Käytetty